facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lofttobe

Lofttobe

Info

Meeting Center



"LofttoBe consists of 4 lofts, a flex workspace, a green screen/chroma key room and 2 brainstorming-rooms, all situated in a former dairy factory. It is a unique location for seminars, workshops, product presentations, strategic meetings, teambuildings…"
Adres: Wolfshaegen 196, 3040 Neerijse, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32 495 59 28 14
Stad: Neerijse
Route: Wolfshaegen 196
Postcode: 3040


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grond- & landbouwwerken Dries Van Asbroeck Grond- & landbouwwerken Dries Van Asbroeck 1 km - GRONDWERKEN - VERHARDINGSWERKEN - REINIGEN VAN SEPTISCHE PUTTEN - LANDBOUWWERKEN...
Recensies
Goed gelegen locatie. Verschillende hoekjes, industrieel, lounge, … Kans om even wandelend in het groen te brainstormen. Creatieve ideeën die zich ontpoppen aan de gezellige buitenbar. Goede catering en voldoende parking op wandelafstand. Maar bovenal, u wordt geweldig onthaald door de charmante Inge en haar toffe collega’s. Het zal u aan niets ontbreken.
Not that ordinary meeting rooms! Inspirerende meeting ruimtes, ideaal voor creatieve brainstormings, workshops, bedrijf off sites. Een frisse neus halen en nieuwe zuurstof opdoen kan door een wandeling in de mooie natuur van Neerijse. Aanrader als je eens iets anders wilt dan de gekende saaie meeting rooms!
Toffe locatie, een verborgen pareltje tussen Leuven, Brussel en Waver. Ideaal voor teambuildings, opleidingen, meetings en workshops. Ook heel sfeervol ingericht en lekkere catering. Aanrader!
Intimistische sfeer in een fijne setting. Een aanrader voor teambuildings en vergaderingen. En bovendien een super ondersteuning door Inge en haar collega's
Wij huurden de 'Break out' meetingroom, een echte aanrader voor vergaderingen in kleine groep. Er was ook frisdrank, cake en fruit voorzien doorheen de dag alsook de broodjes en soep tijdens de lunch waren meer dan in orde. Een echte aanrader om creatief te vergaderen!
Zeer origineel kader, heel vriendelijke gastvrouw en -heer, alles mooi verzorgd, top locatie!
Suppertoffe ruimtes. Voor elk wat wils. En props aan Inge die iedereen met zo'n glimlach ontvangt.
Prachtige ruimtes; ideaal geschikt voor een vergadering of brainstorm sessies. Handig bereikbaar vanuit Brussel of Leuven en parkeergelegenheid bij de deur. Aanrader!
Zeer sfeervolle en mooi gedecoreerde zaal. Vriendelijke eigenaars
Prachtige locatie gelegen in het groen, super mooie en inspirerende ruimtes met een hoek af
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid