facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loft Aan Het Water

Loft Aan Het Water

Info

Loft aan het Water is de ideale locatie om er even tussenuit te trekken en op adem te komen: met zijn tweetjes, voor zakelijke afspraken, workshops, ...

Geschiedenis

Wil je er even tussenuit met zijn tweetjes? Zoek je een unieke locatie voor een teammeeting, werkvergadering of workshop? Of kijk je uit naar een rustig gelegen ruimte voor je familie en vrienden? Loft aan het Water is een uniek verblijf dat ongekende rust combineert met een prachtig zicht op de omgeving, luxewellness, ontspannende massages, privé dineren, enz.
En dat alles volledig op jouw maat en volgens jouw wensen...



"Loft aan het Water staat garant voor de meest unieke locatie aan het water en de meest exclusieve privélounges met infraroodsauna, kleursferen, faciliteiten voor een duomassage, regendouche, ... Een verblijf bij Loft aan het Water is pure vakantie, ver weg en toch dichtbij huis."
Adres: Herentalsesteenweg 81b, 2280 Grobbendonk
Telefoonnummer: 014502053
Stad: Grobbendonk
Route: Herentalsesteenweg 81b
Postcode: 2280



op zoek naar gerelateerd: Privé Loft, Wellness met overnachting Grobbendonk, Sauna Grobbendonk, Duo massage Kempen, Nooz Loft aan het Water
Recensies
Heel rustig gelegen aan het Water en toch heel gemakkelijk bereikbaar. Alles is volledig out of the box.. ook de Privé service die we gekregen hebben met ons Privé diner was onvergetelijk. Erna heerlijk genieten van een prachtige jacuzzi in onze eigen Privé patio en onze Privé bioscoop. Super vriendelijke mensen! Gastvrijheid beste ooit en ook de duo massage was de beste ooit! Dank voor deze geweldige service en we even weg van alles konden zijn. Beter dan gelijk welke vakantie!
Een privé moment voor 2 Absoluut een aanrader. Zeker de kamer met yacuzzi Wel wat afgelegen,en aangezicht terrein niet erg aantrekkelijk. Maar eenmaal binnen goed vertoeven en de service van de dames is zeer netjes en vriendelijk. Het diner was ook heerlijk,had misschien wat salade bij gekund. Uitzicht op het kanaal was rustgevend.
We hebben een geweldige tijd gehad tijdens ons verblijf. Vriendelijk ontvangen met een duidelijke uitleg van onze planning en rondleiding in de publieke ruimte en kamer. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden de loft met jacuzzi op het privé buiten terras. Zeker een aanrader! Super nette kamer met minibar die rijkelijk gevuld is. S’avonds kregen we lekkere aperitief, diner en dessert. De full body massage was echt op en top genieten, zeker voor herhaling vatbaar. Het ontbijt was heerlijk, de keuze tussen verschillende soorten ei bereidingen maakte het ontbijt wat persoonlijker.
fijn onthaal, zeer mooie kamer, prachtig uitzicht, lief personeel en lekker ontbijt!
Mooie locatie, heerlijk eten en ontzettend behulpzame, gastvrije en meedenkend personeel
Bedankt voor de aangename ontvangst en bijkomende service die we hebben mogen genieten gedurende ons verblijf. De lunch was aangenaam en lekker. Aangenaam zicht op het kanaal vanaf het terras waarbij je op mooie dagen ook kan lunchen.
Terras was niet proper. Meubilair basic, te duur voor wat het was. Ontbijt en service daarentegen top !Kamers: 3/5
Fantastisch verblijf gehad bij Loft aan het water. Kamer is bijzonder high-end, alles werd tot in de puntjes verzorgd. De suite is ook een sterke aanrader, heerlijk zonnen met prachtig uitzicht. Ontbijt was zijn geld meer dan waard!Kamers: 5/5
Wat een fijne locatie voor een nachtje weg. Met z’n tweeën heerlijk genoten van alle luxueuze faciliteiten van de red lounge. De heerlijke warmte van de infraroodlampen, daar zouden we uren kunnen vertoeven! ’s Ochtends lekker lang uitslapen zonder wekker om nadien heerlijk ontspannen aan de dag te beginnen met een royaal ontbijt.
Zalig! Hier een keertje alleen geweest en echt genoten van de rust. Zicht op het water, zalig groot terras, bed, bad en douche. Koffie en theevoorzieningen alles top, uitgebreid ontbijt ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid