facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loforte

Loforte
"Het is een goed besluit om te kiezen voor groene energie. Maar het lijkt behoorlijk lastig om erachter te komen wat bv. de beste zonnepanelen zijn en wie de beste partner is. Al meer dan 10 jaar werken wij met de meest geavanceerde tier 1 zonnepanelen in de branche. Wij zijn ervan overtuigd dat groene energie ongekende mogelijkheden biedt."
Adres: Eksterveldweg 36, 3650 Lanklaar, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0032499242681
Stad: Lanklaar
Route: Eksterveldweg 36
Postcode: 3650


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Meerkensstraat 26 Dilsen stokkem, Erkende installateurs zonnepanelen, Certificeringsnummer Boon Solar, Certificeringsnummer Durasun, Certificaat zonnepanelen installateur, Certificeringsnummer IZEN, Certificeringsnummer zonnepanelen, Certificeringsnummer Energea Solutions
Recensies
Valentino en Co weten hoe een klant tevreden te stellen. Degelijke uitleg/ prijs kwaliteit/ grondige kennis/ hardwerkende mannen/ alles netjes en super vriendelijk/ komen hun afspraken na zoals gezegd. Jullie zijn een fantastisch team,doe zo voort en nog veel succes. Weeral een tevreden klant.
Ruim een jaar geleden zonnepanelen laten leggen door deze firma. Super service van a tot z, rendement is hoger dan verwacht. Samen met de premie 50% van de investering terug op ruim 1 jaar! Deze firma is een voorbeeld van top service en meer dan een aanrader!!!
Correcte prijs, klantvriendelijk, flexibel, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en dat in samenwerking met vakmannen =plaatsers zijn een uitstekende combinatie. Valentino zit ook samen met je en bespreekt alles tot in detail zodat beide partijen tevreden zijn. Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van de zonnepanelen en thuisbatterij. Dikke aanrader!
Wij lieten eind 2022 onze zonnepanelen plaatsen door Valentino en zijn team. Zeer tevreden over prijs, afspraken, plaatsing en aansluiting. Alles zeer netjes gedaan. Zonnige dag is nu nog leuker.
14 zonnepanelen geplaatst door team Loforte. Alles netjes volgens afspraak, correcte prijs, vlotte en mooie plaatsing. Prima werk!
Zeer tevreden over het plaatsen van onze zonnepanelen zeer goed afgewerkt. En goede afspraken alles volgens plan.
Zeker een aanrader- prijs / kwaliteit is in orde- afspraken worden nagekomen--alles netjes geplaatst--tevreden klant!
Sterk aan te raden firma. Correcte prijsafspraken, bekwame plaatsers die zeer efficiënt en netjes te werk gaan. Echt TOP !!!
Valentino en zijn team plaatsten thuis onze zonnepanelen installatie. Heel tevreden, erg secuur gewerkt. Alles netjes geplaatst én opgeruimd. Heel tevreden!
Schoon, proper, vriendelijk en snel. Topploegske aan het werk gezien. Danke.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid