facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Locked Escape Room Wilsele

Locked Escape Room Wilsele
"2 spannende en uitdagende escaperooms, 5 axe-throwing banen, Lasermaze kamer voor de spionnen onder ons en een HORECA gedeelte om gezellig na te babbelen onder het genot van een drankje."
Adres: Aarschotsesteenweg 749, 3012 Wilsele
Telefoonnummer: 0472425202
Stad: Wilsele
Route: Aarschotsesteenweg 749
Postcode: 3012



op zoek naar gerelateerd: Escape Room Leuven, Escape room Aarschot, Flight 923, Bijlwerpen Wilsele, Escape room Leuven kind, Escape room Kortenberg, Escape room huis, Beste escape Room Leuven
Recensies
Hele gezellige namiddag in deze gamehall! Superlieve gastheren met goeie tips voor zowel escape room als het bijlwerpen! Zelfs bij 36 graden was dit een topidee!
De game host is een vriendelijke man dat zeker maar de kamer flight 923.. Rook enorm muffig in de kamer. Ik denk dat deze escape room niet onderhouden wordt , sommige onderdelen zijn stuk en oud. Zou een leuke kamer kunnen zijn maar heeft heel zeker heropfrissing nodig! En veel te veel sloten naar mijn mening.
Super ontvangen, uitleg en ervaring was top. Je kon een drankje drinken en iets eten. Kan zowel met kids als met vrienden Voor herhaling vatbaar
Super gezellig en mega leuke activiteiten hier zullen ze ons nog vaak terug zien. Zeer vriendelijke uitbater
Super toffe en grappige gastheer die graag wat uitleg en een verhaaltje doet, super! Wij deden de Flight escape room, het vliegtuig dus, dikke aanrader! Deze MOET je zeker gaan doen! Zeer veel details en mooie afwerking. Escape room zoals het hoort te zijn. Ideaal met 6 personen. De 2de escape room die ze hebben deden we vroeger al is, deze vonden we wat minder goed door het 2de deel van de kamers dat een zeer rare ´thema´ wending had.
Super ervaring. De eerste keer voor mij. Vriendelijke en enthousiaste uitbater. Wij komen zeker terug om het bijlwerpen te testen. Grtjs vrouw met het gebroken spiegeltje.
Zeer leuk voor groepsactiviteiten. Vriendelijke uitleg, met veel humor.
Super vriendelijke mensen en een goede uitleg!
Al enkele keren sushi gegeten. Altijd superlekker voor correcte prijzen. Heel vriendelijke eigenaar. Gisteren met collega's voor de eerste keer gaan bijlwerpen. Goede uitleg en superleuk ! Wij komen hier zeker snel terug en dan proberen we ook eens de andere activiteiten!
Heel fijn ontvangen en erg genoten van het bijlwerpen! Dankjewel voor de fijne ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid