facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Locas

Locas
Adres: Kon. Astridlaan 61, 9990 Maldegem, België
Telefoonnummer: 050 71 72 40
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Maldegem
Route: Koningin Astridlaan
Huisnummer: 61
Postcode: 9990


Openingstijden

maandag: 10:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: Gesloten
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 10:00–18:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Healthywall.bvba Healthywall.bvba 889 meter Wij begrijpen niet dat er mensen tevreden zijn over dit bedrijf. Bij ons zijn de werk...
RECON Group RECON Group 5 km Ons bedrijf DS-V doen veel werk voor recon zij doen grote projecten en geven ons ook ...
Recensies
Wij hadden een fantastische ervaring met Locas!!! We werden er steeds supervriendelijk ontvangen en bij ons eerste gesprek werd er heel wat tijd genomen om te luisteren naar onze wensen. Keuken werd op afgesproken datum geplaatst. Ongelofelijk tevreden met onze prachtige en kwalitatieve keuken!! Een hele dikke DANKJEWEL voor alles! Enorm aan te raden voor iedereen die op zoek is!!!
Werkt graag met den radio vollenbak! Aan de raam zodat alle buren *met kindjes die nog slapen lekker wakker maakt! Groetjes vanuit sint idesbald!
Van de eerste ontmoeting bij Locas tot het plaatsen van onze maatkast is super goed verlopen. Ons idee, hoe we onze maatkast wilden is verder gerealiseerd door een topteam. De schrijnwerkers hadden alles zo goed voorbereid. De verhuis is met zorg tot bij ons gebracht. Het plaatsen door Stefaan en Michael verliep op een professionele manier. Door alle puzzelstukjes samen te leggen werd onze maatkast een pareltje.nWe zijn ontzettend blij met de realisatie. Hartelijk dank.
Locas steekt met kop en schouders uit boven de concurrentie. We zijn zeer goed geadviseerd vanaf dag 1 én er werd rekening gehouden met ons budget. Het resultaat is prachtig, plaatsing tot op de milimeter perfect en geen onverwachte extra kosten. De dienst na verkoop is ook heel snel en nog steeds even klantvriendelijk als de verkoopdienst. We zouden meteen terug voor Locas kiezen!
We zijn heel tevreden over onze nieuwe keuken, we hebben goed advies gekregen en alles werd netjes geplaatst!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid