facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LMNTS

LMNTS

Info

Sport- en gezondheidscentrum.
Dans, groepsfitness, personal training, begeleiding, oefentherapie, revalidatie, kinesitherapie en psychotherapie.



"Sport- en gezondheidscentrum"
Adres: Molenstraat 11a, 1760 Roosdaal
Stad: Roosdaal
Route: Molenstraat 11a
Postcode: 1760



op zoek naar gerelateerd: Fitness Gooik, LMNTS Facebook, Dans Roosdaal, LMNTS clubplanner, LMNTS prijzen, Abdostretch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keto Coaching Belgium Keto Coaching Belgium 621 meter Keto Coaching
Recensies
LMNTS is meer dan alleen een fitness. Je kan er terecht voor een hele variatie aan groepslessen. Iedereen kan op zijn eigen niveau werken aan zijn doelen met hulp van fantastische lesgevers. Het topteam van kinesisten helpt je zo weer op de been. LMNTS zorgt voor de perfecte combinatie van inspanning en ontspanning.
Lmnts Place2B voor zowel intensieve Spinning, Bungee, ... als zen Abdostretch, Hangmatyoga, ... groepslessen, maar ook voor individueel sporten in de fitness. Naast het sportgebeuren beschikt Lmnts ook over een topteam kinesisten, die er voor zorgen dat je binnen 1 2 3 weer 100% op de been bent.
Of je nu wil fitnessen, heftige of rustige groepslessen volgen, een plekje voor kleuterturnen/kleuterkampen zoekt of nood hebt aan bekwame kine's, 1 adres! Prachtige infrastructuur, bekwame, enthousiasmerende en warme lesgevers.
Ik kom graag sporten bij LMNTS. Ook al ben ik niet de grootste sportieveling. Je wordt constant gepusht om je grenzen te verleggen. Het is motiverend om te zien dat je vooruitgang boekt.
De Pilates lessen zijn er fantastisch! En altijd met veel enthousiasme gegeven wat aanstekelijk werkt. Enige minpuntje aan deze club is de temperatuur van de douches. Bbrrrr.
Mooie zaak om te sporten of te fitnessen. Ik doe graag vooral groepslessen. Ik heb ze bijna allemaal al uitgeprobeerd. Ik vind ze stuk voor stuk goed opgebouwd met telkens genoeg uitdaging. Elke groepsles van elke soort les is ook elke week iets anders. Het is steeds een verassing. Top zaak!
Met stip op één het leukste sportcentrum van de streek! Gevarieerde lessen, een moderne fitnessruimte, en natuurlijk het immer goedgezinde team maken het plaatje compleet.
Warme en gezellige sfeer. Ruim aanbod groepslessen met opgeleide lesgevers. Ik ga er altijd met veel enthousiasme heen, en dat al bijna 3 jaar.
Lmnts is the place 2B voor sporten. Zowel groepslessen als voor individuele fitness. Try it out!!!
Een oase van rust en sport in het hartje van Roosdaal, Fantastische fitness met de nieuwste sportmaterialen die aangepast kunnen worden naar niveau van de sporter Egym is een troef voor ervaren en minder ervaren sporters. Een andere troef is uiteraard de prima begeleiding en de expertise van het volledige team, een team dat je steeds met een welgemeende glimlach ontvangt. van een gezellige babbel aan de toog na een pittige workout tot het samen lachen tijdens één van de vele groepslessen. Kortom LMNTS is een echte aanrader voor jong en oud. Je gaat er steeds met de glimlach heen. Vijf sterren is zeker op zijn plaats.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid