facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lloydspharma

Lloydspharma

Info

Ons team bestaat uit drie apothekers en 2 assistenten die u met veel zorg bijstaan.
U kan ons ook bereiken via mail: [email protected]

Geschiedenis

Uw lloydspharma apotheek Beverlo is gelegen in Beverlo, Beverlo-Dorp 26a, tegenover het bakhuisje. Hier is voldoende parkeergelegenheid.
U kan ons ook bereiken via mail: [email protected].
Ons team bestaat uit drie apothekers en 3 assistenten die u met veel zorg bijstaan. Door continue bijscholing is ons advies altijd up-to-date.
Wij zijn heel het jaar tot uwer beschikking elke dag van 9u-12u30 en van 13u-18u30 en elke zaterdag zijn wij open tot 13u.

Via een exclusief project wordt er extra zorg gedragen voor zwangere vrouwen en moeders van jonge kinderen.
Enkele van onze specialisaties zijn borstvoeding en reflux bij baby’s.
De apotheek heeft een heel groot gamma aan kunstvoeding. Voor elk probleem een oplossing.
Om je borstvoeding optimaal te ondersteunen werken wij met Medela en hebben we ook altijd een symphony verhuurtoestel in huis.

Ook de huid is een thema waar we veel zorg aan besteden: acne, eczeem, psoriasis, rosacea, maar ook verzorging.
Wil u uw huidtype laten bepalen? Op jouw vraag doen wij een gratis analyse met ons callegari-toestel.
Merken zoals La Roche Posay, Eucerin, Avène, Filorgan Furterer, Aderma, Skineffect en Pharmactiv bieden ons voldoende mogelijkheden om een product op jouw maat te vinden.
Filorga is een exclusief estetisch-medisch gamma, dit zijn producten voor het gelaat met een concentratie gelijkwaardig aan die van een injectie.
Voor de haren werken we met Furterer, een plantaardig behandelend en verzorgend gamma dat werkt via de kracht van essentiële oliën.
In onze verwencorner vind je onder andere onze hypo-allergene make-up: les couleurs de noir en biologische make-up: avril.

Heb je last van astma, luchtwegproblemen of kortademigheid? En gebruik je hiervoor één of meerdere puffers of inhalatiesystemen?
Heb je vragen over correct gebruik, werking of nevenwerkingen van astmamedicatie? Wij geven uitleg waar nodig en staan klaar om al je vragen in vertrouwen te beantwoorden.

Heb je een probleem, bv zoek je een goede steunkous (Solidea), een brace (futuro) of heb je vragen bij het Tena incontinentiemateriaal?
Wil je afslanken en zoek je hulp?
Wij helpen je discreet verder in onze privé care room met een persoonlijk gesprek.

Zoek je een mooi cadeau voor jong of oud? We hebben een groot aanbod aan geschenkpaketten.

Regelmatig organiseren we ook gratis work-shops. Dit kan een info-avond zijn of een make-up workshop. Schrijf je hier zeker voor in!

Team
Titularis Apotheker Tessa Mariën
Apotheker Kristien Hoeyberghs
Apotheker Ilka Heyligen
Assistente Mireille Jehoul
Assistente Iris Swennen
Assistente Isabelle Op ‘teynde
Assistente Müberra Polat



"Lloydspharma est la référence en Belgique pour la vente de produits de beauté et de médicaments sans ordonnance. De plus, vous pourrez bénéficier de toutes sortes d’actions, de promotions et de remises intéressantes sur divers produits de beauté et de santé."
Adres: Beverlo-Dorp 26a, 3581 Beverlo, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 3211392147
Stad: Beverlo
Route: Beverlo-Dorp 26a
Postcode: 3581


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: LloydsPharma folder, Lloydspharma antigeentest, Lloydspharma Begijnendijk, Lloydspharma Kortrijk, WeCare LloydsPharma, LloydsPharma inloggen, LloydsPharma online, Lloydspharma Boorsem
Recensies
Altijd heel lieve personeel
Ik zou graag -1 willen geven maar dat lukt niet op Google. Ze rekenen 10 euro supplement aan voor corona testen die afgehaald worden op zondagen 18 euro/test. Dat is volkomen hun recht, maar andere apotheken doen dat niet omdat ze gezondheid van mensen belangrijker vinden dan geld. Tijdens covid pandemie vind ik dat niet kunnen. Gelukkig zijn er andere apotheken die geen supplementen aanrekenen voor belangrijke testen/medicatie in weekend. Vermijden dus!
Goed advies Vriendelijke bediening
Wou vitamine C kopen maar omdat ze te duur waren heb ik ze bij iemand anders gekocht. Beter vergelijken alvorens kopen bij Lloydspharma. En hun loyalty kaart is niet de moeite.
Vriendelijk personeel en goede service.
Vriendelijk personeel met professioneel advies. Hebben mij heel goed geholpen voor mijn hondje!
Waaauw wat een onberispelijke service. Hete madammekes achter den toog. Altijd met een glimlach en super kennis! Ik kom speciaal uit bilzen naar deze apotheek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid