facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LL Music Center

LL Music Center

Info

LL' MUSIC CENTER

Geschiedenis

GITAARSPECIAALZAAK

Adres: Burg. Philipslaan 108/110, 3680 Maaseik
Telefoonnummer: +32 (0) 89 56 89 58
Stad: Maaseik
Route: Burg. Philipslaan 108/110
Postcode: 3680



op zoek naar gerelateerd: Jacky Claes, Muziekwinkel Houthalen, Tweedehands gitaren winkel, Gitaarwinkel België, Muziekwinkels Limburg
Recensies
Mijn man ,dochter en zoon zijn er geweest en zeiden dat de service fantastisch was.
Zeer goed en vriendelijk geholpen. Mooie voorraad aanwezig in de winkel. Naar buiten gelopen met een schitterende nieuwe PRS die uiteraard helemaal in orde was gemaakt zodat ik hem thuis meteen kon gebruiken
Hier ben ik enkel uit interesse geweest, werd echter vriendelijk ontvangen, kreeg voldoende ruimte om mij te oriënteren en werd vervolgens goed geadviseerd en te woord gestaan op mijn vragen.
Ik ben echt heel tevreden over deze winkel en vooral de eigenaar, Luc. De twee keren dat ik er kwam, kreeg ik bijzonder goed advies en was ik héél tevreden over mijn aankoop. Luc blinkt uit in kennis en ervaring en zijn winkel is een oase van gitaren, versterkers en effecten die hij allemaal heel goed heeft geselecteerd. De na-service is ook echt top, snel en flexibel. Sterk aangeraden!
Tip top onderhoud aan gitaar. Vriendelijk en behulpzaam.
Mooie, goed gevulde gitaarshop in hartje Maaseik. Ruime keuze in diverse prijsklassen en een groot aanbod aan effect pedalen, dus mezelf een Rat 2 pedaal kado gedaan.
Fantastische muziekwinkel met een zeer vriendelijke eigenaar! Ik mocht in alle rust wat gitaren testen om zo een goede keuze te kunnen maken. Fijn assortiment ook!
Luc is een fijne eigenaar. Hij liet me lekker op mijn gemak mijn nieuwe aanwinst uitproberen in zijn gezellige zaak. Goede response op vragen, zijn benadering werkte rustgevend op mij!
Prima zaak met goede service. Gelukkig een prima alternatief voor Bax, die in Nederland hun monopolie positie misbruiken
Een prachtige tweedehands gitaar gescoord en die van mij mogen inruilen. Bij thuiskomst bleek ik de gebruiksaanwijzing/gereedschapstool vergeten te zijn. Werd zonder kosten nagezonden en ook nog een pakketje snaren erbij. Wat een topservice!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid