facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lkkrr

Lkkrr
Adres: Wiegstraat 14, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 03 227 29 00
Stad: Antwerp
Route: Wiegstraat 14
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 11:00 - 18:00
Woensdag: 11:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 18:00
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 22:00

Recensies
Gezellig leuk terrasje en super vriendelijke bediening. Ik had meer verwacht van de Marshmallow koffie, vond hem bitter in plaats van zoet maar misschien vinden anderen dit juist wel lekker.. Het toilet bevindt zich op de tweede etage en de trap is geen aanrader voor mensen met een beperking. Toch kom ik zeker nog eens langs om een pizza te eten die er overheerlijk uitzagen :-
Een klein gezellig eethuisje in het centrum van Antwerpen, ideaal voor eens binnen te springen! We hebben er heel lekkere broodjes gegeten en de balsamicoazijn was echt top, een geweldige chef-kok en heel vriendelijke bediening!! Zeker een aanrader!
Leuke zaak in Antwerpen centrum. Het is een knus tentje, een beetje vervallen, maar dat maakt juist de sfeer. Enorm leuk. Het eten is behoorlijk goed. Ze hebben een hout gestookte pizzaoven. Wij namen een broodje, deze werd ook daarin afgebakken en dat proefde je zeker. Heerlijk! De huisgemaakte ice-tea is ook een absolute aanrader. De prijs is wel wat aan de hoge kant. Ook jammer dat de prijzen op de website niet zijn ge-update. Deze zijn goedkoper dan op de kaart zelf. Wij kwamen daar pas later achter, dus voor ons geen probleem maar is natuurlijk wel wat slordig. Algemene indruk: dikke prima!
Tijdens het shoppen op zoek naar een plaats om te lunchen. De goede reviews lokten ons hierheen. En wat zijn de reviews terecht. Heerlijke, traditionele pizza's, lekkere huisgemaakte ice tea's. De gastvrijheid van de gastheer en de traditionele Italiaanse muziek maken het af. Proficiat!
De lekkerste broodjes van Antwerpen haal je hier. Het broodje LKKKRR Luxe is echt een aanrader, de truffel mayo is vers en de kip is echt heerlijk. De service is ook uitstekend, zijn hier onwijs vriendelijk. Wij komen zelfs morgen weer terug voor hetzelfde broodje!
Op een warme zaterdagmiddag zijn we hier beland, en we hadden nog net een schaduwplaatsje op het terras. Bij het bekijken van de kaart zag ALLES er lekker uit! Na veel wikken en wegen hebben we allebei pizza gekozen. Dit is de BESTE PIZZA die we ooit gegeten hebben! Echt vakmanschap en verse producten! Bediening was ONTZETTEND vriendelijk, en ook de home made ice tea viel in de smaak! Zeker een adresje om naar terug te keren! Keep up the great work!
De baas van de restaurant is super racistisch tegen hun medewerkers, hij roept tegen hun wanneer die een kleine foutje doen. Eten is wel lekker, groetjes aan de chef.Eten: 5/5
Heerlijk voor de lunch, wij hebben een pizza gedeeld en verse ice thee besteld. Top plekje! Aardige service ook. Kinderwagen past binnen!
Wij hebben ciabatta gegeten en het was overheerlijk . De bediening was ook snel en super vriendelijk. Echte aanrader!Eten: 5/5
Als we in Antwerpen zijn komen we altijd hier eten ! Dit is lekkerste pizza diavolo ooit en zeker met de pikante olie erbij van de chef en ze hebben een hele goede rose wijn Het is hier heel gezellig en we worden altijd vriendelijk ontvangen! Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid