facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LJ Design

LJ Design

Info

LJ Design is een jong dynamisch ontwerp- en reclamebureau uit Jabbeke, dat zich bezig houdt met het ontwerpen van allerhande drukwerk en digitale media.

Geschiedenis

LJ Design is een dynamisch ontwerp- en reclamebureau uit Snaaskerke, dat zich bezig houdt met het ontwerpen van allerhande drukwerk en digitale media zoals webdesign.

U kunt bij ons terecht voor belettering van voertuigen, uitnodigingen, geboortekaartjes, flyers, posters, folders, brochures, magazines, logo's, bedrukken van kledij, huisstijlen tot zelfs complete websites met een content management systeem zoals Joomla of Drupal.

Wij garanderen u een persoonlijke aanpak en geven uw bedrijf, product en communicatiemiddelen doelgericht de juiste uitstraling!



"LJ Design is een jong en dynamisch ontwerp- en reclamebureau uit Jabbeke. We bieden u aangepast communicatieadvies en zorgen voor een volledige grafische uitwerking van uw concept. Telkens gaan we op zoek naar een specifieke aanpak om een piekfijn en maximaal renderend resultaat te kunnen afleveren. Onze jarenlange creatieve en technische ervaring staan garant voor een perfecte service en uitvoering, binnen de afgesproken tijd en het voorziene budget.U kunt bij ons terecht voor belettering van voertuigen, uitnodigingen, geboortekaartjes, flyers, posters, folders, brochures, magazines, logo's, bedrukken van kledij, huisstijlen tot zelfs complete websites met een content management systeem zoals Joomla of Drupal."
Adres: Gistelsteenweg 481, 8490 Jabbeke
Telefoonnummer: 0472661210
Stad: Jabbeke
Route: Gistelsteenweg 481
Postcode: 8490


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sander Maenhout Sander Maenhout 24 km Portfolio Sander Maenhout
Recensies
Perfecte service. Goede prijs/kwaliteit. We zijn vaste klant geworden :-
Snelle opvolging, professioneel en kwalitatief werk van LJ design! Sterke aanrader!
Kwaliteit - Service - Originele ideëen - … Kortom TOPPER
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid