facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lizy

Lizy

Info

Easy leasing solutions for SME's and professionals. Premium new and used cars delivered at your doorstep within 2 weeks.

Adres: Rue Belvédère 29, 1050 Elsene
Telefoonnummer: +32 2 808 70 80
Stad: Ixelles
Route: Rue Belvédère 29
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Auto leasen België, Arval tweedehands lease, Cardoen auto leasen, Auto leasen BMW, Goedkoopste Private Lease België, Leasen betekenis, Private lease occasion België, LeasePlan tweedehands
Recensies
Lizy is behulpzaam en zal opkomen voor de rechten van zijn klanten , de service na verkoop is goed en de klantendienst is zeer vriendelijk en bereikbaar. Ik kan de diensten van Lizy warm aanbevelen.
Vlot in verkoopfase, ook vrij vlot geleverd... Daarna een complete ramp Onmogelijk om in contact te treden via mail, telefonisch zeer moeilijk te bereiken en beloftes worden gewoon meermaals niet nagekomen. Kostte me 5j van mijn leven om een contract over te dragen terwijl alles kristalhelder werd doorgegeven. Een kleuter van 3 is in staat om een betere customer care te verzorgen.
Als freelancer wil ik mij geen zorgen maken om transport. Lizy is de ideale oplossing. Transparante communicatie, snelle levering en correcte opvolging. Door wat pech had ik de eerste maand na aflevering 2 accidenten niet in fout, de vervangwagen stond klaar en na 2 weken was alles in orde. Zeer tevreden!
zeer goede service! Er werd achteraf zelfs nog een boeketje bloemen geleverd omdat dit bij levering niet gebeurd was. Vlotte afhandeling en communicatie in het algemeen, een aanrader!
Even moeten wachten op de auto maar dat is zeer begrijpelijk met de COVID-19 crisis die bepaalde diensten minder efficient doet werken en uiteindelijk zeer netjes afgeleverd gekregen; mooi gepoetst binnen en buiten, onderhoud uitgevoerd... Ten zeerste aan te raden omdat u met minder leasingbudget een beter uitgeruste wagen kan selecteren.
Super tevreden van de leasing bij Lizy. Duidelijk, vlot en voor een zeer scherpe prijs. Leuk dat ik direct voor het nieuwste model ben kunnen gaan. Aanrader en openbaring na enkele mindere ervaringen met de grote leasing maatschappijen.
Zeer vriendelijk & behulpzaam. Heel tevreden klant. Ben je op zoek naar mobiliteit dan moet je hier zijn, geloof me!
Het concept van Lizy trekt me aan in zijn eenvoud. Ook al gaat het om het leasen van 2e hands-wagens. De service die ik tot nu toe ervaren heb is 1e klas. Informatie is makkelijk te vinden en prijzen zijn transparant. "What you see is what you get".
Niet enkel interessant voor starters of korte periodes. Zeer ruim aanbod aan interessante wagens. Je moet wel heel korte beslissingslijnen hebben in je bedrijf, anders kun je wel eens naast je eerste keuze grijpen want eerst is eerst... Maar er zijn gelukkig voldoende alternatieven.Vlotte aflevering. Supervriendelijke contactpersonen. Bedankt Laurence & Gaël!:- J.Leemans - Arkema
Top service! Gedreven team dat heel snel en op de beste manier steeds zijn klanten wil helpen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Lizy.

ıxelles autoleasebedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Rue Belvédère 29 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Lizy adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Lizy. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Lizy delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
zen car zen car 533 meter Zen Car c'est la LOCATION facile et pratique de voitures électriques à Bruxelles. Ze...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid