facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Livre'S

Livre'S

Info

Librairie conviviale à Marche-en-Famenne



"Librairie Littéraire - Bookshop"
Adres: Avenue de France, 9, 6900 Marche-en-Famenne
Telefoonnummer: 084223589
Stad: Marche-en-Famenne
Route: Avenue de France, 9
Postcode: 6900



op zoek naar gerelateerd: Librairie livres, Magasin de livre, Site livre, Achat livre, Livre d'occasion en ligne Belgique, Livres en ligne, Distributeur livre Belgique, Plateforme livre
Recensies
Geweldige boekwinkel, ook al lijkt hij klein omdat... "hij is groter van binnen" knipoog naar Dr Who-fans. Dame erg aardig, luisterend naar de klant en erg vriendelijk. Veel boeken en strips om uit te kiezen
Wijs advies van gepassioneerde managers die de tijd nemen om te luisteren naar verzoeken van klanten om er zo goed mogelijk op te reageren. Van 2,5 tot 85 jaar, iedereen vindt er iets van zijn gading en goed advies.
We kwamen voor een boek over de geschiedenis van Congo, de verkoopster stuurt ons op internet om achteraf te komen bestellen in plaats van iets aan te bevelen. Bedankt voor je waardevolle advies.
Goddelijke boekhandel, tussen de ontvangst van het personeel, de boekenkeuze en de sfeer die er heerst, zijn we in de wolken! Om de verwelkoming van onze kleintjes niet te vergeten, vond mijn zoon het heerlijk om naar de kleine hut te gaan en een boek aanbevolen te krijgen, genoeg om jonge mensen te laten proeven van lezen. Gewoon geweldig!
Niet erg gastvrij... Minder prettig dan ik me herinnerde, toen ik daar met mijn kinderen heen ging als ze schoolboeken nodig hadden en zeer kritisch toen haar werd gevraagd naar mijn leeswensen en publicaties die te origineel en niet lovenswaardig waren bij haar thuis!!! Teleurgesteld!!!
Ideale plek om de zeldzame parel op te graven. Alles vergezeld van een onberispelijke service!
Hele leuke boekhandel... omringd door een super leuk team... goed op de hoogte van nieuwe releases en die je zal begeleiden en adviseren voor nieuwe ontdekkingen....
Heel erg leuke boekwinkel ik zou niet meer bij Amazon bestellen. Grote selectie boeken voor alle doelgroepen, zeer warm welkom en bovenal helpen we u graag bij uw keuzes. mogelijkheid tot bestellen en zeer snelle opvolging. Nikkel!!! Ik raad ten zeerste aan.
Boekhandel met een goede keuze aan boeken op veel verschillende gebieden. Manager en personeel zeer bekwaam en attent. Mocht het boek niet in de winkel liggen, mogelijkheid tot bestellen en supersnelle service. Ik raad ten zeerste aan!
Zeer vriendelijke boekhandel. De dames weten je met veel vriendelijkheid te adviseren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid