facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Livo binnendeuren

Livo binnendeuren

Info

Binnendeuren Livo produceert kwaliteitsvolle binnendeuren op maat. U zoekt houten binnendeuren of glasdeuren? Dan bent u op het juiste adres bij Livo binnendeuren. In onze ruime toonzaal kan je meer dan 200 binnendeuren bekijken. Kom vrijblijvend langs.

Geschiedenis

Met ruim 20 jaar aan ervaring zijn we een klassespeler op vlak van productie en plaatsing van binnendeuren. Livo is een dynamisch bedrijf dat blijft investeren in ontwikkeling. Ons machinepark is uitgerust met uiterst moderne en geautomatiseerde machines. Met onze ultramoderne lakstraat produceren we prachtig afgewerkte deuren.



"Livo Binnendeuren is specialist in volledig afgewerkte binnendeuren. Bij ons vindt u een compleet gamma waardoor u zeker bent dat u vindt wat u zoekt: de ideale binnendeuren volgens uw stijl en budget."
Adres: Hoekstraat 41, 9200 Dendermonde
Telefoonnummer: +3252432910
Stad: Dendermonde
Route: Hoekstraat 41
Postcode: 9200


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Livo deuren ervaringen, Binnendeuren West-Vlaanderen, Hoekstraat 41 9200 Dendermonde, Retro binnendeuren, Binnendeuren Antwerpen, Binnendeuren Gent, Vabo Deuren, Binnendeuren kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Colora Dendermonde Colora Dendermonde 7 km Top winkel heel klantvriendelijk. Ze zijn altijd bereid je te helpen bij kleur advies...
Recensies
Vandaag werden onze nieuwe binnendeuren geleverd en geplaatst. Wat ons direct opviel was de zeer hoge afwerkingsgraad van de deuren. Voor de plaatsers heb ik als houtbewerker alleen maar lovende woorden. Ze werkten echt netjes, precies, oog voor detail, …… en ze waren zeer vriendelijk. We kregen ook interessante tips naar het onderhoud van de deuren en het glas. Samengevat een voorbeeld van vakmanschap. Met andere woorden, wij zijn zeer tevreden. En kunnen dit bedrijf alleen maar aanbevelen.
Met deze firma gewerkt voor onze nieuwbouw en ik ben super tevreden over hun werk, de gemaakte afspraken en hun service na verkoop . Na twee jaar konden we nog steeds rekenen op hun . Top service en zo zijn er weinig de dag van vandaag
Bedankt voor de service, van onthaal levering en installatie. Alles top en volledig volgens de afspraak. Heel tevreden met de 7 deuren.
Heel goed ! Wij hadden al direct een goed gevoel in de toonzaal. De plaatsing en kwaliteit verdienen een hoge score. Fijne en vlotte samenwerking, dankjewel!
19 jaar geleden voor het eerst met Livo gewerkt voor het plaatsen van binnendeuren voor de benedenverdieping. Enkele jaren later werd ook de bovenverdieping vernieuwd met opnieuw deuren van Livo. De vlotte service, duidelijke communicatie en kwalitatieve deuren maken dan ook dat we nu voor een nieuwbouwproject opnieuw voor Livo kiezen.
Perfecte service namens Glenn VL! Onze glazen deur is zoals we ze besteld hebben en kwam mooi op tijd zoals afgesproken. Heel hartelijk bedankt!
Zeer goed ontvangen door de verkoper Glenn, zeer goede plaatsers. Service van Livo is dik in orde.
Zeer tevreden hoe onze samenwerking is verlopen! Steeds correcte afspraken, bij vragen of problemen werd er direct een klantvriendelijke oplossing voorgesteld. Zeer goede afwerking tot in de laatste details. Een echte aanrader!
Net voor de tweede keer binnendeuren besteld. De eerste bestelling en plaatsing is vlekkeloos verlopen. Ook mijn zoon Laurens is uiterst tevreden met de bestelling en plaatsing van zijn nieuwe binnendeuren twee jaar geleden. De afgesproken levertijd werd gerespecteerd en de plaatsing was tip top in orde. Opnieuw werden we vriendelijk en professioneel geholpen door Angélique en Mathias. Uit hun ruim assortiment hebben we nu twee glazen deuren besteld. Wij hebben alle vertrouwen in een perfecte afhandeling. Guy en Grace
Hele fijne samenwerking met de firma. Mooie afwerking en perfecte plaatsing, met dank aan Joris en Youri. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid