facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Liv'in Room 121

Liv'in Room 121

Info

Bohemian Furniture Store - Antwerp
een ware 'make-over' van ons eerder gekende concept 'De Koloniaal' ! Wij hebben ons assortiment volledig uitgebreid

Adres: Noorderlaan 121 2030 Antwerpen, 2030 Antwerpen
Telefoonnummer: +3235419637
Stad: Antwerp
Route: Noorderlaan 121 2030 Antwerpen
Postcode: 2030



op zoek naar gerelateerd: Livin' Room Maastricht, Barkrukken antwerpen, Eetkamerstoelen Antwerpen, Bazar Bizar decoratie Antwerpen
Recensies
Een heel uitgebreid en stijlvol assortiment met voor elke smaak wat wils. De zaak beslaat drie verdiepingen want dat valt bij het binnengaan niet meteen op. De uitbaatster staat je met raad en daad bij en komt met zeer praktische oplossingen aandraven. Er is veel mogelijk. Maak dus zeker een omweg naar hier. Makkelijk bereikbaar en veel parkeergelegenheid.
zeer mooie zaak en zeer vriendelijke verkoopster. uitgebreid assortiment van de actuele trends tot het koloniale en zelfs speciale. zeker een bezoekje waard!
Wat een inspirerende winkel! Toffe decoratie aan een goede prijs. En een grote variatie aan meubelen! Keuze voor iedereen! Zeker de moeite om eens een kijkje te nemen in deze grote winkel!!!
Super gezellige winkel met fantastische medewerkers! Ze zijn daar echt vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben ons geholpen met kiezen naar de juiste zetel, stoelen en relax zetels. Wij kunnen niet wachten tot alles geleverd is! Dankuwel dames
Hele mooi zaak met meubels en accessoires die je interieur echt een boots geven! Het personeel is top! Wij hebben een prachtige tafel gekocht die zij helemaal op maat hebben gemaakt en voorzien van een andere kleur. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar iets unieks voor in je interieur.
Mooie winkel met veel 3 verdiepingen meubelen vanuit Europa en Azië. Je vindt er ook gekende merken. Zeer vriendelijk personeel. Er is voldoende parkeergelegenheid. Gelegen in de Haven.
Een winkel met niet alleen heel leuke spullen, maar vooral ook met lieve mensen en dus een klantvriendelijke bediening. Daarbovenop werd mijn bestelling netjes op tijd thuis afgeleverd, top! Bedankt "Liv'in Room" en zeer zekers tot binnenkort!
Prachtige winkel met een eigen stijl, veel keuze en goede prijzen. Zeer goede service, en belangrijk, ook na aankoop ! Merci !
Inspirerende en kwaliteitsvolle meubels. De oosterse stijlen zorgen voor een rustgevende sfeer en gezelligheid. Als je houd van kwaliteit binnenshuis dan raad ik iedereen Livin’Room aan. Thank you for the Service!
We zijn ontzettend blij met onze aankoop de bank ' Lynn' van Liv'in Room 121! Er waren wat complicaties met onze order, maar dit is super opgelost door Ann. De service was erg goed. Bedankt! We raden Liv'in Room 121 absoluut aan!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Liv'in Room 121.

Antwerp binnenhuisdecoratie

openingstijden, locatie, vervoer. Noorderlaan 121 2030 Antwerpen antwerp meubels kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Liv'in Room 121 adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Liv'in Room 121. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Liv'in Room 121 delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elft Bvba Elft Bvba 1 km Elft is een topbedrijf dat zorg draagt dat uw dromen uitkomen in uw interieur. Het te...
Just Bean It Just Bean It 1 km Veel te duur voor wat je krijgt! Heb er het granola ontbijt van bijna €13 besteld, da...
Paint the magic Paint the magic 2 km schilderen van kamers en schilderijen
Interieur winkel Antwerpen Interieur winkel Antwerpen 2 km Mooie designzetels in hartje Antwerpen vind je al meer dan 15 jaar bij ZYSO, waar wij...
Sine Concept design studio Sine Concept design studio 2 km Sine Concept design studio Interior & Exhibition design
I LOVE DESIGN I LOVE DESIGN 2 km Spice Up Your Space !
Furnified Furnified 2 km Blij met het dressoir Oskar! De levering via Loods5 liet veel te wensen over, dus ik ...
Kozily Kozily 3 km Welkom bij Kozily! U kan bij ons terecht voor schattingen, plaatsbeschrijvingen & vas...
Verfkoning Verfkoning 3 km Verf besteld via Bol bij de Verfkoning. Pot verf gekregen in een verkeerde kleur, sti...
Royal decor Royal decor 3 km Droom jij er niet van om uw salon(s) niet in te richten in een Arabisch/Marokkaanse ...
Kremmeke Kremmeke 3 km Johny en ik gaan al jaren naar deze zaak. Ze hebben OVERHEERLIJK ijs!! Kris en Cindy,...
Thecityandme Thecityandme 3 km The city and me is een online interieuradvies bureau dat staat voor eenvoud, vertrouw...
made by mimi made by mimi 3 km pillows of my world - WEBSHOP http://www.madebymimipillows.be formaat kussen gevu...
Outlet Kantoormeubelen Outlet Kantoormeubelen 3 km Vlotte en vriendelijke service. Goede uitleg wanneer nodig. De nodige gebruikshandlei...
Ergoline Ergoline 3 km Ergoline, uw leverancier van ergonomische kantoormeubelen zoals: bureaustoelen, kanto...
Burodiscount Burodiscount 3 km Snelle service, super prijzen!
Belgica Meubelen Belgica Meubelen 4 km Meubelen Belgica, kwaliteitsvolle meubelen aan lage prijzen! Maandelijks nieuwe aanbi...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid