facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Little Miracles Photography

Little Miracles Photography

Info

Door mijn creativiteit en passie voor fotografie samen te laten smelten tot één project, ontstaan er little miracles!

Geschiedenis

Ik fotografeer graag newborn baby's en kindjes, omdat je daar het meest creatief en speels mee kan zijn. Dat neemt zeker niet weg dat ik ook een tijdloos beeld of een sobere shoot kan vastleggen, maar het is toch vooral de creativiteit die me drijft.
Ik doe zwangerschapsshoots, zelfs bevallingsshoots, newborn shoots, cakesmashes, communie of lentefeest, huwelijksshoots, gezinsshoots,...Ik werk heel graag buiten, maar heb ook een fantastische studio boordevol prop materiaal waaruit je kan kiezen! Mijn prijzen zijn nog niet hoog, omdat ik dit in de eerste plaats graag doe. En ook omdat ik net de overstap maak van hobbyfotograaf naar professioneel. Neem zeker een kijkje op mijn website en hier, tussen mijn foto's. ze zijn allemaal door mijzelf gemaakt. Aarzel niet om mij te contacteren indien je interesse hebt!



"Little Miracles Photography uit Denderleeuw Oost-Vlaanderen staat voor fotografie met passie voor alles wat met liefde en tederheid te maken heeft. Ik, Katharina Van Liedekerke, ben een gepassioneerde fotografe geworden toen ik zwanger was van mijn dochter. Ik heb namelijk professionele foto's laten maken in een studio en ook gekozen voor newborn-fotografie. Daarna was ik verkocht en ben ik begonnen aan de opleiding Fotografie ..."
Adres: kruisstraat 37b, 3061 Leefdaal
Telefoonnummer: +32494030261
Stad: Leefdaal
Route: kruisstraat 37b
Postcode: 3061


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SIK media SIK media 2 km Een blijvende herinnering creëren of een sterke boodschap communiceren? SIK media bre...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid