facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor little HK ranch

Info

Pensionstal - Lessen - Training - Horsemanship - Bitloze Academische Rijkunst - Cutting

Geschiedenis

TRAINING EN LESSEN
Training en lessen worden gegeven door Heidi De Vlieghe, instructeur van Jossy Reynvoet . Dit alles verloopt volgens de BAR-structuur (Bitless Art of Riding) waarbij ontspanning, vertrouwen, respect , bewustwording, relatie en veiligheid centraal staat!

Op regelmatige basis worden er workshops/lesdagen gegeven, alsook lessen op verplaatsing is mogelijk... vraag gerust meer info via mail.

_________________________________________________________

Onze PENSIONSTAL is een natuurlijke pensionstalling, dat wil zeggen dat we de paarden op een zo natuurlijk mogelijke manier houden, voeden, verzorgen en rijden.

We beschikken over inloopstallen en ruime paddocks waardoor de paarden ‘s zomers én ‘s winters buiten kunnen.

De paarden worden gehouden in kuddeverband, je hebt de keuze om je paard 24u per dag buiten te laten lopen, ‘s zomers én ‘s winters, het hele jaar door.

Hiervoor zijn er paddocks met inloopstallen, voorzien van automatische drinkbakken en hooistraten waarbij ze voortdurend beschikken over ruwvoer (hooi) van uitstekende kwaliteit. Tijdens de zomer kunnen de paarden grazen en genieten op de ons omliggende weides.

Daarnaast beschikken wij over luchtige stallen die voorzien zijn van automatische drinkbakken en van een afgesloten hoekje met permanent van ruwvoer.

Elke dag krijgen de paarden kwaliteitskorrel naargelang de wens en inspanning van uw paard.

De verzorging gebeurd op een paardvriendelijke manier, waarbij u zelf de keuze hebt op welke dierenarts en hoefsmid je beroep wenst doen.

Wij staan steeds klaar om u te helpen met raad en daad in de verzorging en omgang van uw lievelingsdier.

Onze accommodatie waarover u kan beschikken bestaat uit:

- een ruime goed verlichte buitenpiste
- een binnenpiste
- was- en opzadelplaats met solarium
- afgesloten zadelkamer met kasten voor het opbergen van zadels en gerief
- diverse paddocks zodat uw paard 's zomers en 's winters buiten kan
- Uitgestrekte weides palend aan de ranch en paddocks
- longeercirkel oftwel roundpenn
- kantine met kleine shop


Wij zijn gevestigd in Ramskapelle bij Nieuwpoort in een zeer rustige omgeving met wandelmogelijkheden langs landelijke wegen, de Ijzer of richting het strand en de duinen.

Ook korte verblijven zijn mogelijk!! Ideaal voor vakantiegangers die even willen genieten van zon, zee en strand!

Er even tussenuit met je paardje? Voor een weekendje of een weekje?

Bij ons kan je terecht voor korte verblijven vanaf 10 euro per dag. Een tent of caravan kan je op ons terrein plaatsen, een douche en wasruimte hebben we ter beschikking.

U bent altijd van harte welkom voor meer vragen of als u gewoon een keertje wilt langskomen.

Adres: Hemmestraat 43A, 8620 Ramskapelle
Telefoonnummer: 0475510163
Stad: Ramskapelle
Route: Hemmestraat 43A
Postcode: 8620



op zoek naar gerelateerd: Pensionstal Antwerpen, Pension paarden, Paardrijden West-Vlaanderen, Paardrijden aan zee prijs, Paardrijden Bredene, Met paard naar zee, Paardrijden aan zee Blankenberge, Manege Oostende
Recensies
Super locatie om je paard te stallen of om wat lessen te volgen in grondwerk, rijden onder zadel en veel meer. Western focus, maar iedereen is er welkom! De uitbater zijn super vriendelijk maar vooral ervaren in het omgaan met paarden. Zeker eens een bezoekje waard!
Mooie verzorgde omgeving
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid