facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Little Ethiopia

Little Ethiopia

Info

Unique Ethiopian restaurant in Antwerp serving typical Ethiopian food in a decor of wood and glass

Adres: Zirkstraat 8 , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 03 336 22 93
Stad: Antwerpen
Route: Zirkstraat 8
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 18:00-22:30
Woensdag: 18:00-22:30
Donderdag: 18:00-22:30
Vrijdag: 18:00-22:30
Zaterdag: 18:00-23:00
Zondag: 18:00-22:30


op zoek naar gerelateerd: little ethiopia antwerpen, little ethiopia social deal, little ethiopia 2000 antwerpen, ethiopisch restaurant antwerpen, little ethiopia menu, little ethiopia tripadvisor, gojo antwerpen, beyayenetu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gojo Gojo 363 meter Zeer lekker ontdekkingsmenu behalve de spinazie, maar het eten werd snel koud door he...
Recensies
ጣፋጭ ነበር! Het Amhaars voor dat het heerlijk was want dat was het zeker! Hier neergestreken via een Social Deal voor 12,50 euro per persoon en om eerlijk te zijn hadden we niet al teveel verwachtingen voor deze prijs. We verwachtten helemaal niet dat we voor deze prijs zo in de watten gelegd zouden worden en dat er daarnaast uiteraard ook een deur zo opengaan naar een heel nieuwe cultuur en eetbelevenis. Met de handen eten is normaal gesproken niet zo mijn ding maar deze avond was het totaal geen straf. Alle gerechtjes waren een voor een zeer smakelijk en bijzonder en de eigenaar en zijn vrouw waren uitermate vriendelijk en dompelden ons met veel liefde en plezier onder in de Ethiopische cultuur. Wij komen hier zeker terug en raden een ieder aan om eens buiten je “comfortzone” te treden.
Zeer lekker en een leuke ervaring. Bediening ook heel vriendelijk!
Bezocht via Bongo. Reuze meevaller geworden. Heel divers publiek. Lekkere gerechten gecombineerde schotel special little Ethiopia combinatie, vriendelijke bediening, leuk typisch interieur.... Zeker voor herhaling vatbaar
Wij hebben ter plaatse een gedeelde schotel gegeten. Ik had daar net genoeg mee gegeten, maar mijn man zat toch nog met een hongerke. Ik zou dus aanraden om toch een voorgerecht te nemen. We werden hartelijk ontvangen en kregen een klein voorproevertje. We raden dit restaurant zeker aan. Zoals anderen ook wel opmerken, is hier weinig tot geen parkeerplaats. Je kan dus het beste op de kaaien of in een betaalde parking parkeren.
Hier onlangs gegeten via Social Deal en we waren erg benieuwd hoe het zou zijn. Wat is de Ethiopische keuken? Nou het was écht heel erg lekker allemaal. Apart was het eten met je handen en typische Ethiopische drankje uit een flesje geen glas dus. De bediening was heel vriendelijk en de aankleding van het restaurant is ook erg mooi. Zeker aan te raden om hier te gaan eten.
Goed verzorgd restaurant, lekker eten. Vriendelijke mensen. Via social deal krijg je voor 12 50 p.p meer dan wij dachten. Let echter wel op: ze zijn echt pas vanaf zes uur open. Kom je kwartier eerder zijn ze nog dicht! Verder heerlijk genoten.
Leuk restaurant, vriendelijke bediening. Eten was ok. Wij hadden de “Little Ethiopia” schotel voor 3 personen. De combinatie van gerechtjes is een aanrader. Het vlees wat geserveerd werd op het kleine grilletje in het midden was alleen echt veel te droog. Gelukkig was al het andere prima te eten. Leuke afwisseling van smaken.
Heel lekker gegeten . Speciale kruidige smaken . Juist goed niet te pikant maar wel lekker spicy . Enkel het dessert viel een beetje tegen .
Authentiek Ethiopisch restaurant in oud-Antwerpen, op 200 m van Vleeshuis. Moeilijk bereikbaar met auto parkeer op de kaaien maar voor de rest WARM aanbevolen. Zeer vriendelijke bediening waarbij je, naast de menu, ook een verklarende gids krijgt omtrent de culinaire gewoontes van Ethiopië. Voor elk wat wils, maaltijd wordt zeer mooi gepresenteerd in rieten korf met ‘Mexicaanse’ hoed als deksel. Wie voldoende empathie heeft, eet ook met de vingers. Ethiopië is het koffieland bij uitstek.....de bonen worden ter plekke voor jou geroosterd ! Top !
super lekker! zeer vers! kwaliteit! vriendelijk! mooi interieur! gewoon perfect
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid