facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lions Club Brussel Graaf Van Vlaenderen

Lions Club Brussel Graaf Van Vlaenderen

Info

Lions Club Brussel Graaf Van Vlaenderen is een lokale serviceclub, gevestigd in Jette, en maakt deel uit van Lions International.

Geschiedenis

Lions Club Brussel Graaf Van Vlaenderen is een lokale serviceclub, gevestigd in Jette en maakt deel uit van Lions International. De internationale organisatie van Lions Clubs is de grootste niet-gouvermentele organisatie (NGO) van de wereld en ondertekenaar van het UNO charter.

De branch club werd opgericht in 2007 en de Lionsclub in 2012. Wij komen bijeen iedere tweede en vierde donderdag van de maand.

Fondsen worden verzameld via giften, sponsoring en het organiseren van een jaarlijkse wijnverkoop annex wijnevent in oktober.

Deze fondsen worden integraal aangewend voor de ondersteuning van diverse sociale projecten. Er wordt hiervan dus helemaal niets gebruikt voor de werking van de club. Die werkingskosten worden integraal gedragen door de leden van de club.
Ons hoofddoel bestaat uit het sponseren van de opleiding van een blind geleide hond www.geleidehond.be

Adres: Laarbeeklaan 145, 1090 Jette
Telefoonnummer: +32 496861991
Stad: Jette
Route: Laarbeeklaan 145
Postcode: 1090


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Îlot de Spiegel Îlot de Spiegel 2 km Wij willen samen een woonproject realiseren. Samenwerken & samenleven vormt de basis ...
Reggae Underground Reggae Underground 2 km David Corleone Reggae Underground votre émission radio
GC Essegem GC Essegem 3 km In 2015 opgefrist gemeenschapscentrum van Jette, dat helaas zijn taak niet waar maakt...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid