facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lionel Gonnet

Lionel Gonnet
"Body composition expert fat loss and muscle building for women. 20 years experience. International certifications. Training in my private coaching studio."
Adres: Rue de Tervaete 68 Tervatestraat 68 , Brussel 1040, BE
Telefoonnummer: 0484 93 02 22
Stad: Brussel
Route: Rue de Tervaete 68
Huisnummer: Tervatestraat 68
Postcode: 1040


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
C-MAX Hiit C-MAX Hiit 1 km Ik en mijn man werken momenteel intensief samen met Chris in Personal Training sessie...
On the Mat Studio On the Mat Studio 2 km Absoluut GEWELDIGE yoga-instructeur! Kan niet genoeg goede dingen zeggen over Orsi. I...
Oktraining coaching Srl Oktraining coaching Srl 2 km Oktraining, de meest ongelooflijke fitnesshub die ik in Brussel tegenkwam, heeft me e...
Functional Addiction Coaching Functional Addiction Coaching 2 km Ik hou van deze plek - is super aardig en privé. Ik train al 10 maanden bij eigenaar ...
EMS EMS 2 km "EHSAL Management School EMS is een samenwerking tussen de Faculteit Economie en...
O'Vive O'Vive 3 km Vertaald door Google Het was de eerste keer dat ik hydrotherapie deed. Het was een ze...
Studio Sablon Studio Sablon 4 km Mooie, elegante en uitstekende plek om fit te worden !!!
Ugo Fitness Center Ugo Fitness Center 4 km Ugo is briljant. Geduldig en motiverend, maar hij maakt sporten ook leuk.
Purefit Purefit 6 km
Recensies
Lionel is een geweldige coach. Hij is een van de weinigen die echte kennis heeft, het onderzoek heeft gedaan en het heeft uitgeprobeerd. In zijn privé gym profiteer je van de beste apparatuur die de markt te bieden heeft. Ik raad hem ten zeerste aan.
Ik was vier maanden bij Lionel tijdens mijn verblijf in Brussel en ik kan hem alleen maar van harte aanbevelen - hij is buitengewoon deskundig, vriendelijk, leuk en zet je ertoe aan je doelen te bereiken, terwijl hij buitengewoon ijverig is met houding en de juiste techniek! Ik kwam binnen met als doel een push-up te kunnen doen en was in staat om het aan het einde van onze sessies te doen. Bovendien was Lionel altijd bereikbaar voor vragen en advies via messenger. De sportschool is goed uitgerust en schoon. Wat je niveau ook is, als je op zoek bent naar een OV in Brussel, zou ik zeker aanbevelen - bedankt Lionel - had de leukste en meest effectieve tijd! Groetjes!
Als je op zoek bent naar een sportcoach in Brussel, dan is Lionel Gonnet een van de beste. Hij stemt zijn training af op ieders behoeften en doelstellingen en geeft goed advies voor een gezond voedingspatroon. Gepassioneerd door personal training, wil en krijgt hij snel fysieke resultaten. Ik waardeer zijn professionaliteit enorm.
Lionel Gonnet is een sportcoach met een passie voor zijn klanten en hun ontwikkeling. Hij stelt alles in het werk om ons fysiek, maar ook mentaal te laten evolueren door de slechte gewoonten die we kunnen hebben aan te pakken eten, schema's enz....
Lionel is fantastisch! Hij liet me kennismaken met gewichtheffen en ik ben helemaal weg van de manier waarop ik me daardoor voel. Hij is erg flexibel met timings en zeer attent op blessures, omdat hij veel kennis heeft van hoe het lichaam werkt. Ik zou hem ten zeerste aanbevelen.
Lionel Gonnet is al enkele jaren mijn favoriete PT. De reden is vrij simpel. Hij heeft deskundige kennis van hoe het lichaam werkt, hij richt zich op technieken om blessures te voorkomen en hoe te werken om iemands doelen te bereiken, wat die ook mogen zijn, waarbij hij altijd het volledige en volledige beeld in overweging neemt van hoe geest en lichaam samenwerken om daar te komen.
Een zeer serieuze, professionele coach, gepassioneerd door zijn werk, altijd luisterend naar zijn klant en zijn behoeften. Iemand die er alles aan doet om u te helpen het maximale resultaat te behalen. Door zijn bereidheid om zijn passie te delen, zijn advies en zijn holistische benadering en ondersteuning kon ik enorm vooruitgaan terwijl ik met hem train.
Nare persoon. Kritiek op "dikke" mensen vgl. op zijn facebook "end with love handles" plaatst foto's van mensen die zo eten dat ze beledigd worden op het openbare plein. Ik raad deze persoon af die je zal vragen om cashewnoten en tonijn te eten. Let op: noemt zichzelf al 19 jaar coach maar heeft geen positief oordeel van zijn cliënten! Maar waar zijn je klanten? Eindelijk degenen die je niet bekritiseert? zie op je facebook! Ben je een sportcoach of voedingsdeskundige? En nee, ik heb dit account niet aangemaakt om hier een reactie te schrijven. Als je me niet had geblokkeerd, hadden we het via facebook kunnen bespreken. Alleen heb je geen argument en beledig je mensen en blokkeer je ze daarna. Ben ik de kinderachtige?
Mijn coach sinds 2008, waarschijnlijk de beste in de stad. Gefocust en resultaatgericht, een must voor drukke en gestresste mensen die dichter bij hun fysieke basis moeten zijn.
Professionele en ervaren trainer die met elke klant samenwerkt om de gewenste doelen te bereiken. Aanbevolen voor iedereen die serieus bezig is met trainen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid