facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lio

Lio

Info

#LOUNGY#COCKTAILS#AFTERWORK#SPIRITS#WINE#TAPAS#MUSIC
#FINGERFOOD#BIRTHDAY#PRIVATEEVENTS
#BUSINESSEVENTS#FOODTRUCK
#THEMEDEVENTS#APERO#DJ#GOODVIBESONLY

Geschiedenis

Een vernieuwend concept voor de streek en een goede mix van de bruisende elementen van de stad en het rustige, mooie & groene van het platteland.

Lio is dé plek om te genieten van een superieure cocktail, dat lekkere glaasje wijn, die frisse Gin & tonic, heerlijke bubbels & verfijnde tapas.
In de zomer neemt ons Loungy terras jullie mee naar andere oorden en in de winter kan je genieten van onze cosy open haard.
Lio is ook de ideale plaats om je verjaardag te vieren, een bedrijfsevent te organiseren of deel te nemen aan een cocktailworkshop !

Un concept innovant pour la région et un mix parfait entre le pétillant de la ville et la beauté, le calme et la verdure de la campagne.

Lio est l’endroit idéal pour profiter d’un cocktail digne de ce nom, un bon verre de vin et une grande variété de Gin et autres spirit’, des bulles renommées & des tapas rafinés.

En été notre terrasse loungy vous fera voyager vers d’autres horizon et en hiver vous pourrez profiter de la chaleur de notre feu ouvert dans un setting très cosy.

Lio est l’endroit rêvé pour féter votre anniversaire, organiser un évenement d’entreprise ou participer à un de nos workshop dans le monde de la mixologie des cocktails !

Adres: Rollestraat 130, 1701 Itterbeek, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 023078676
Stad: Itterbeek
Route: Rollestraat 130
Postcode: 1701



op zoek naar gerelateerd: Bar Lio Menu, Restaurant Itterbeek, Restaurant Dilbeek, Restaurant Dilbeek terras, Noa Itterbeek, Noa Resto, Noa Dilbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Genieten in de Goesting Genieten in de Goesting 1 km Gezellig cafeetje, extra veel keuzes aan bieren, en een toffe uitbater Parkeren: Pa...
Recensies
hele leuke 1ste ervaring, mochten apero op het terras nemen en binnen eten. Eten was heel lekker en alles netjes op tijd, voor herhaling zeker. :
Vriendelijke ontvangst en heerlijk gegeten! De bediening was perfect door het steeds vriendelijk personeel en het eten was top . Voor herhaling vatbaar! Komen zeker terug .Eten: 5/5
Ons etentje van vorige vrijdag was een schot in de roos. Bediening was super en het eten top! Het vleesbrood is een aanrader.
Goeie bistro,altijd leuk om hier af en toe eens te komen eten.Eten: 4/5
Eten OK maar voor wat je krijgt veel te duur. Topvoorbeeld hiervan was het supplement frieten van 2.5 euro dat geserveerd wordt in een kommetje kleiner dan wat het gemiddeld cafe gebruikt om nootjes in te serveren. Ik heb de frieten geteld, het waren er 14. Nooit meer. --- edit op uw antwoord: Ik denk dat ik redelijk ben, ik heb zelfs nog gezwegen over de garnituur bij mij filet pur, dat was een triestig hoopje droge tuinkers, die samen met de saus moet 32 euro kosten, plus 2.5 euro voor een supplement frieten , dat ik in de eerste plaats al moet bestellen omdat de frieten die we erbij kregen ook al ondermaats waren. We zaten met ons beetje onnozelheid en wat drank aan 60-70 euro de man, als ik er dan nog 20 euro bijleg eet ik in een sterrenzaak. U bent te duur voor wat het is, punt.
Fantastische service, heel vriendelijke bediening, lekker eten, niks op aan te merken! Zeker voor herhaling vatbaar!Eten: 5/5
Heerlijke cocktails, home made gin en leuke mocktails. Gezellige plek om je avond door te brengen met een lekker drankje en een goede babbel.
Deze plek enkele jaren geleden leren kennen en kan er enkel positieve woorden over kwijt. In het kort: zeer lekkere maaltijden probeer zeker de steak tartaar aan democratische prijzen. Laat je vooral verleiden door een aperitief op het gezellig zonneterras. En last but not least ongelooflijk vriendelijk personeel. Enkel superlatieven voor de Lio!
vriendelijk prijs - kwaliteit ok Parkeren: makkelijk parkeren op privé parking
Tof, gezellig restaurant met trendy interieur en heel lekker vers eten. Het personeel is top, super vriendelijk, gedienstig, proficiat. Wij komen zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid