facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Link2Europe (Belgium)

Link2Europe (Belgium)

Geschiedenis

As a service-providing organisation, Link2Europe wants to be a leading player in the international recruitment market. Interim work is a means of facilitating the integration of foreign employees, while ensuring that both the client company and the temporary employee act in accordance with the law. Link2Europe wishes to put the welfare of its employees first at all times and to pursue quality at all levels.



"Bedrijven in België kennen een groot tekort aan geschikt personeel. Link2Europe is gespecialiseerd in het zoeken van deze talenten buiten onze landsgrenzen. Met onze kantoren in Polen en Portugal rekruteren wij vooral geschikte arbeiders voor Logistieke en Industriële bedrijven. Ook voor hoger geschoolde technische profielen kan u bij ons terecht. Naast de rekrutering en selectie zorgen wij ook voor alle administratieve afhandeling, contractering uitzendarbeid en huisvesting. Om de begeleiding en integratie van onze mensen te ondersteunen hebben wij native speakers en specialisten in dienst. Wilt u buiten het kader denken en juridisch op uw 2 oren slapen? Aarzel niet contact op te nemen met Link2Europe voor meer info."
Adres: Rijksweg 10A, 2880 Bornem
Telefoonnummer: +32 3 740 76 76
Stad: Bornem
Route: Rijksweg 10A
Postcode: 2880


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Natascha Nagels
Recensies
Als householding-partner moet ik eerlijk zeggen dat communicatie en correctheid hier zeer hoog in het vaandel wordt gedragen met een focus naar respect voor hun werkkrachten. Bedankt voor de prachtige samenwerking L2EU! #Chapeau
In het derde jaar binnen de richting facility management heb ik de kans gekregen om stage te lopen bij Link2Europe. Ik kwam er terecht in een warm en behulpzaam team. Ik kwam in een kleine onderneming terecht wat vooral meer voordelen met zich meebrengt dan nadelen. Ik kende iedereen al vrij snel waardoor als ik bepaalde vragen had, de juiste personen gemakkelijk aanspreekbaar waren. Ook als ik achteraf nog vragen had stonden ze altijd klaar om me te helpen. Tijdens deze stage moest ik een stageopdracht doen, deze bestond uit twee projecten, een mobiliteitsproject en een project rond de huisvesting. Het mobiliteitsproject bestond er uit om een volledig nieuw mobiliteitspark te leasen en alle juiste documenten daarvoor in orde te brengen. Hierin mocht ik de vergaderingen bijwonen met de potentiële partners, offertes gaan opvragen bij fiets- en scooterdealers, contracten en policies opmaken, de verhuurprijzen bepalen en vooral veel meedenken en meebeslissen. Voor het project huisvesting mocht ik een marktonderzoek doen over hoe de bemeubeling van de woningen efficiënter kan verlopen, een kwaliteitsonderzoek van de woningen, en de huurpolicy herschrijven. Daarnaast kreeg ik ook soms nog taken zoals eens een schoonmaakcontrole te doen, de meterstanden in een woning opmeten, etc. Ik mocht grotendeels zelfstandig werken, maar aan de andere kant gaven ze ook wel voldoende tips en begeleiding om een opdracht tot een goed resultaat te brengen. Er werd één keer per week een overlegmoment gepland zodat als ik vragen had of er problemen waren er kort op de bal kon gespeeld worden. Verder kreeg ik ook de kans om deel te nemen aan een opleiding rond priority management en het beter en efficiënter gebruiken van Outlook. Ten slotte heb ik ook samen met de zaakvoerder mogen deelnemen aan het lerend netwerk van MVO Vlaanderen. Waar er ideeën worden uitgewisseld en je in contact komt met andere mensen uit het werkveld die ook een probleem rond duurzaamheid proberen op te lossen. Kortom het was een boeiende stageplaats die me veel kansen gegeven heeft om mij professioneel verder te ontwikkelen.
Professionele organisatie in sociale sectoren, prachtig werk
Bedankt voor de altijd prettige samenwerking!
K+NTess. Ik zou moeten beginnen als mijn telefoon belde. Vrouw van L2E vertelde me dat er een jobaanbieding voor me was, kom alsjeblieft over 5 dagen naar België. . Dus ik kwam en toen begon de show. Ze zei mij - interview is ongeveer 9 uur. Ik werd nog ongeveer 1 uur gewacht met andere nieuwe mensen die klaar waren om te werken. Is het beleefd om mensen te laten wachten? Voor mij niet. In het interview zei ze: er is geen haast op het werk, er is geen zwaar personeel, je hoeft geen lasten te dragen. Ze maakte alle documenten heel snel, zei ze - teken, teken, we hebben geen tijd, het zijn maar documenten, er is niets belangrijks. Een andere groep wacht dus we moeten dit snel doen. Zoals ik later ontdekte, waren het belangrijke zaken en ik verloor veel geld aan belastingen, ze zei dat ik moest kiezen. Ik dacht dat ze er was geweest om me te helpen, zodat ik haar kon vertrouwen. Het was rustig integendeel. Vrouw van L2E vertelde me dat je dinsdag naar België moet komen, dus je moet donderdag naar je werk gaan. Er was geen geplande werkdag voor mij, noch donderdag noch vrijdag. Hoewel ik niet werkte, namen ze het geld voor de huur van me af. Maar hoe was mijn werk voor K+N Tess? Ik moet het schrijven in termen van L2E-werknemers. Gabriela, die mijn "coördinator L2E" was, weet de hele tijd van niets. Ik belde haar elke week vanwege betalingsfouten - ze nam de telefoon misschien 1 of 2 keer per maand op. Niet alleen van mij, iedereen die ik sprak zei hetzelfde tegen mij: "ze kan je nergens mee helpen". Als ik geld kreeg voor ziekte kreeg mijn partner dat niet. Een andere keer dat ze me helemaal NIETS betaalden voor mijn overuren, zei ze gewoon - ,,controleer de volgende keer je e-mail beter". Denk je dat ik mijn e-mail of mijn bankrekening niet kan controleren? Ze betaalden me een paar uur later geld Na een ruzie natuurlijk. Belachelijk Arbeidsnormen - niemand zei erover toen ik aan het werk kwam. Ik heb er twee keer naar gevraagd. Gabriela zei: - zoiets bestaat niet, doe rustig aan. Uiteindelijk bleken het 170 stuks per uur te zijn. Ik kreeg een e-mail dat L2E en L2W samenwerken, dus ik schrijf over jullie beiden. Niemand vertelde me dat ik ontslagen was of waarvoor. Niemand zei sorry over fouten in de betaling. Tot op de dag van vandaag heeft niemand me afbetaald of iets gezegd over mijn vakantiegeld. Het vond 6 maanden geleden plaats. De reden dat ik hier 3 maanden werk, is dat ik geld nodig had om ergens anders een nieuwe baan te krijgen en de flat die ik van hen huurde was leuk.
Goed uitzendbureau. Professionele en verantwoorde uitvoering Ze bieden ook accommodatie tegen redelijke prijzen. Ze zorgen voor hun werkgevers, ze beantwoorden vragen en verzoeken. Ze betalen regelmatig en op tijd en als er correcties in de betaling moeten worden aangebracht, maken ze die zo snel mogelijk. Ik werk nu ongeveer 6 maanden voor hen en ben meer dan tevreden met hun prestaties. Ik raad Link 2 Europe zeker aan, je zult niet teleurgesteld worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid