facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lingo

Lingo

Info

Broodjeszaak



"Lekker, verse broodjes met net dat extra'tje"
Adres: Provinciebaan 8, 2470 Retie
Telefoonnummer: 014410980
Stad: Retie
Route: Provinciebaan 8
Postcode: 2470


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Broodjeszaak Mol, Broodjeszaak in de buurt, Pain Deco Retie, Lingo game, Broodjes Kasterlee, Smulhuisje Oud-Turnhout, Club Met Leuven, Pasta Retie
Recensies
Zeer lekkere hamburger en een zeer lekker broodje Smos. Geen vijf sterren vanwege de belabberde Cola die ik uit de frigo nam. Zat 0,0 smaak in en niets van spuit...
Enorm lekkere broodjes! Verse ingrediënten en een uitgebalanceerd smakenpalet maken dit tot zoveel meer dan zomaar een broodjeszaak. Ruime keuze aan superlekkere broodjes! Een echte aanrader. Dat het vlot te bereiken is en er parkeerplaats voor de deur is zijn ook pluspunten, maar de lekkere broodjes zijn toch doorslaggevend om vijf sterren te geven! Aanrader!
Super lekker broodjes en vlotte vriendelijke bediening
Zeker een aanrader. Vriendelijke en heel vlotte bediening. Heb voor een wrap met krokante kip en een dubbele hamburger gekozen. En ja ik kan u alvast zeggen...ze waren echt heel lekker.
Beste broodjes, provencettes, koude schotels en groeteshakers van de Kempen! Super vriendelijke eigenares! Altijd vers en topkwaliteit! Uitgebreide kaart en altijd originele broodjes van de maand. Gewoonweg TOP!!
Altijd lekkere verzorgde broodjes, slaatjes,...
Vlakbij, goeie openingsuren. Lekkere broodjes met verse ingredienten. Ook ruime keuze en altijd een suggestie broodje afhankelijk van de tijd van het jaar. Ook keuze in vers bereide dessertjes , pastas,... En online bestellen is ook mogelijk. Maar ter plaatse kan ook. Betalen met bancontact kan ook.
Super lekkere broodjes. Ook frituursnacks en frietjes hier verkrijgbaar. Alleen is de portie friet klein wel heel erg klein. Voor de rest alles prima en lekker vers gemaakt.
De lekkerste broodjes van omstreken. Vriendelijk personeel, zeer verse producten, groot en verrassend aanbod! Ik kom hier zeker nog terug!
Heel mooi. Lekkere broodjes, veel keus en ook slaatjes om mee te nemen. Je kan ook met een paar mensen binnen eten.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Lingo met het openbaar vervoer


Retie De Werft 20 meter
470
Retie De Werft 90 meter
470
Retie Hesstraat 430 meter
470
Retie Hesstraat 430 meter
470

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid