facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lingeriehuisje

Info

Deze lingeriewinkel bevindt zich in een historisch, geklasseerd huis dat de nodige intimiteit en privacy biedt. Zaakvoerster Nicole Van den Berghe loodst je met veel enthousiasme doorheen het uitgebreide aanbod lingerie, nacht- en strandkledij.

Geschiedenis

We vinden hier vooral veel bh's van Marie Jo, maar ook die van Sapph en PrimaDonna gaan vlot over de toonbank. Freya biedt dan weer de ideale badmode voor dames met een iets grotere boezem. Wie graag man- en zoonlief in matchende slaapkledij hijst, kan zich hier volledig uitleven met de pyjama's van Woody, het merk met de dartele dieren.

Adres:
Telefoonnummer: 09/236.55.51
Stad: Drongen


Recensies
Zeer Vriendelijk, behulpzaam en je vindt er zeker wat je wilt
Super tof om naar het lingeriehuisje te gaan, super toffe dame, heel behulpzaam, niks is teveel, heel vriendelijk, dringt zich niet op. Mijn man en ik komen altijd met een brede glimlach buiten! Toppie
Een gezellige winkel en je wordt heel goed geholpen door Nicole. Ik heb een moeilijke maat van BH maar in het lingeriehuisje wordt je heel goed geholpen! Een echte aanrader!
Enorm behulpzame eigenares, die het ook durft te zeggen als iets niet perfect past. Er zijn verschillende vergelijkbare lingeriewinkels dichter bij huis maar ik rij met plezier wat verder voor het Lingeriehuisje!
Steeds vriendelijke ontvangst, mooie kollekties, behulpzaam, top adres!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid