facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor lingerie zita

lingerie zita

Info

Vrasenestraat 64 9100 Nieuwkerken 0472/60.58.21 www.lingeriezita.be

Geschiedenis

Lingerie : Marie Jo-Marie Jo L'Aventure - PrimaDonna- Twist - Chantelle - Lou - Lingadore - Anita - Triumph - Triolet - Marlies Dekkers - Lise Charmel - Empreinte
Badmode : Lidea- Watercult - Primadonna Twist - Sunflair - Freya - Opéra - Maryan Mehlhorn -
Slaapmode : Cyell - Ringella - Schiesser - Charlie Choe - Lords&Lillies
Mannenmode : Björn Borg - Schiesser - Charlie Choe- Manned

Adres: Vrasenestraat 64, 9100 Nieuwkerken-Waas, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0333463020472605821
Stad: Nieuwkerken-Waas
Route: Vrasenestraat 64
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Zita games, Femina Sint-Niklaas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Portofinos Nieuwkerken-Waas Portofinos Nieuwkerken-Waas 500 meter Vertaald door Google top elegantie! Origineel top elegancia !
Recensies
Bediening laat absoluut te wensen over, vriendelijk kan je hen absoluut niet noemen. Ik begrijp ook niet waarom ze artikelen in solden aanbieden, want zelfs als je 2 BH’s en 2 slips in solden aankoopt, toch samen goed voor een bedrag van 300€ !! word je echt zo bekeken als “ok, t is eentje die solden koopt”. Mij zien ze daar niet meer terug.
Sinds ik hier twee beha's kocht en daarbij advies kreeg, komen mijn andere de schuif niet meer uit. Ze gaan heel de tijd wasmachine in, wasmachine uit en toch gaan ze al jaren mee.
Professioneel advies en super vriendelijke bediening
Super vriendelijke verkoopster! Ik kreeg meteen het juiste maatadvies. De BH die ik graag wou was er helaas niet, maar ze nam meteen de tijd en de moeite om op te zoeken of die nog te verkrijgen was. Op de dag ik de BH bestelde liep er een actie van -10%. Toen de BH was aangekomen was deze actie al verlopen maar ondanks dat kreeg ik nog steeds mijn korting! Als je echt op zoek bent naar goede lingerie met de perfecte maat voor jou raad ik zeker deze zaak aan! Ik ben fan!
Jessy is echt begaan met haar klanten. Niks is haar teveel. Zeer geduldig, super vriendelijk, heel behulpzaam. Ze heeft een grote keuze in haar collectie en stuurt zelfs de bestelling op naar Spanje waar ik woon. Top top top
Top service, gevonden wat ik wou
Ik en mijn zus ,voor de eerste keer in de winkel geweest. Vriendelijk aangenaam en met een goed gevoel heb .dank jullie voor een goede begeleiding gr
Zeer goede service, keuze uit de beste merken en steeds vriendelijke bediening. Topkwaliteit, ook voor grote maten. Altijd de perfecte pasvorm dankzij de hulp van zeer bekwame vakmensen die je laten kiezen in een rustige en ongedwongen sfeer. Mooie en gezellige zaak ook. Ik ben een zeer tevreden klant.
Ik ben zeer tevreden over lingerie Zita. De winkelverantwoordelijke geeft je goede informatie, op vlak van maten en modellen die het beste bij je passen. Van zodra je bestelling binnen komt, wordt je gecontacteerd via sms.
Ook mannen die graag mooie lingerie dragen zijn welkom. Bedankt voor jullie advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid