facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lingerie Caresse

Lingerie Caresse

Geschiedenis

Bij Lingerie Caresse kan je in een warme, huiselijke sfeer op zoek naar leuke lingerie en trendy badmode.

Naast persoonlijke advies kan je bij ons altijd rekenen op een groot aanbod voor vrouwen met een A- tot F-cup. Ook voor mannen hebben we een ruime selectie!

Kom dus zeker de kleurrijke en vlotte collecties ontdekken in onze winkel in Ranst. Wij houden steeds voor de deur een parkeerplaats voor je vrij!

Adres: Gasthuisstraat 2, 2520 Ranst
Telefoonnummer: 03 475 19 24
Stad: Ranst
Route: Gasthuisstraat 2
Postcode: 2520


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Calma mi Alma Calma mi Alma 242 meter Mooie kleding hebben ze hier! Voor mij niet zo goedkoop! Dochter heeft toch haar scho...
Recensies
Ik kwam bij Lingerie Caresse terecht door de stijlvolle etalage en het aanlokkelijke online aanbod. Toch besloten naar de zaak zelf te stappen om de juiste keuze te kunnen maken in pasvorm. Heel lieve verkoopster. Ik voelde mij meteen op mijn gemak en ik werd heel professioneel verder geholpen. Ik kocht twee setjes en een kimono!
Hele lieve mevrouw, kwaliteitsmerken voor elk wat wils, en bye bye zoeken naar bh maat, alles staat in de computer
Steeds mooie collecties en veel keuze. Men is er ook altijd zeer vriendelijk en behulpzaam.
Topmerken, eerlijke eigenaar en verkoopster als het niet goed zit, zijn zij daar ook eerlijk in, dat is belangrijk, geven ook nooit het gevoel tot verplichting om iets te kopen, als je je er niet goed in voelt.
Reeds jaren vaste klant voor heel het gezin. Zeer goede kwaliteit. ALTIJD vriendelijk onthaal.
Parkeren beperkt voor deze zaak maar verderop aan de kerk geen probleem. Vriendelijke verkoopsters.voor aanbod prima Donna vond ik de etalage maar beperkt.
Anneliese is supervriendelijk en is helemaal niet opdringerig. Dit is zeker geen hünkemoller. Hier is het helemaal lingerie-all in. Gewoonweg top!!!
Heel vriendelijke bediening! Mooie kwaliteit van alle lingerie.
De service is hier impecable....een zaak die met vakkennis en liefde gerunt wordt. Top.
Prachtige winkel. Zeer vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid