facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lingerie An-Sofie

Lingerie An-Sofie

Info

Nachtgoed - badmode - beenmode - ondergoed - lingerie

Geschiedenis

Welkom bij Lingerie An-Sofie!

Met meer dan 10 jaar ervaring in de lingeriebranche, zijn wij het geknipte adres voor al uw lingerie, ondergoed, badmode, nachtkleding en beenmode voor het gehele gezin!

Bij Lingerie An-Sofie bent u aan het juiste adres voor prachtige bh’s, slips, strings, bustiers, corsetten en lingeriesets van de betere merken zoals Chantelle, Passionata, Anita, Triumph, Lingadore, Freya, Fantasie, Syl, Esprit en nog zovele meer. Als lingeriespeciaalzaak vindt u bij ons ook lingerie voor dames met een grotere cup en omtrek maat, maar ook diverse ‘instap’-modelletjes en eerste bh’s voor tieners en jonge meisjes vanaf cup AA. Kortom: wij hebben voor iedere maat de perfecte bh!

Heren vinden bij ons boxershorts, hemden en slips van trendy merken zoals Björn Borg, Puma, Levi’s, Sloggi en zo verder.
Naast lingerie en ondergoed, hebt u bij ons ook een grote keuze in badmode (van cup A tot H) en nachtkleding voor het hele gezin.

Lingerie An-Sofie vindt u in het winkelcentrum van Merchtem, recht tegenover de kerk aan de Langensteenweg 77. U kan onze winkel zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereiken. Uw wagen kan u parkeren op de grote parking naast de winkel. Onze ligging nabij de N211 maakt dat u ons makkelijk vanuit Wolvertem en Opwijk kan vinden. Via de N9 zijn we vanuit Asse, Affligem, Aalst, Melle en Gent goed aan te rijden en via de N47 vanuit Dendermonde, Lebbeke, Asse en Zellik. Vanuit Willebroek, Londerzeel, Meise en Brussel vindt u ons via de A12.

Tot binnenkort!



"Lingerie van cup A tot H - Badmode - Nachtmode - Ondergoed - Protheselingerie"
Adres: Langenstw. 77, 1785 Merchtem
Telefoonnummer: 052 41 49 89
Stad: Merchtem
Route: Langenstw. 77
Postcode: 1785



op zoek naar gerelateerd: Valentijn Merchtem, Valentijn merchtem openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lingerie Valentijn Lingerie Valentijn 108 meter Perfecte communicatie en service ; supersnelle levering bij online bestelling en prac...
Parallel Parallel 228 meter Heel leuke winkel voor trendy vrouwenkledij !!
Fashionista Fashionista 233 meter Fashionista is een trendy kledingzaak met fashion, trends en betaalbare mode. De 2 Za...
Douze Douze 250 meter Zeer warme ontvangst, altijd een welkom, mooie collectie en leuke kortingen. Uitbaats...
Recensies
Zeer goed in het helpen. Veel keuzes, ook voor mannen An- Sofie is zeer goed. In geef 1010
Deskundige uitleg, vriendelijke bediening
Goede kwaliteit een super vriendelijk is echt een aanrader
Heel vriendelijke verkoopster,,en mooi gerief gaan er al jaren samen met mijn dochter
Zeer vriendelijke bediening, erg behulpzaam! Mooie uitgebreide collectie, grootste uit de streek! Veel parking! Een echte aanrader zowel voor man als vrouw... Ik kom hier zeker terug.
Zeer blij met mijn aankopen! Heel vriendelijk en behulpzaam! Eindelijk een bh gevonden die goed zit na vele andere winkels bezocht te hebben. Hier kom ik zeker terug!
Heel fijne lingerie winkel en super vriendelijk, top.
Leuke winkel ! Vooral ook goed gelegen zo naast de parking A.De Boeck. Opgepast bij parkeren op straat.... . Mag niet voor de winkel en nog wat verder.... . Een verwittigde m/v/x is er 2 waard..... .
Makkelijk en snel met de hulp van uitbaatster een mooi setje kiezen voor de madam. Auto parkeren kan makkelijk naast de zaak op parking rond het gemeentehuis.
Veel keuze en zeer goed geholpen. Ik ga zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid