facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Linelly Lingerie

Linelly Lingerie

Info

Lingerie, nachtkledij, badmode en ondergoed voor dames, heren en kinderen.



"lingerie speciaalzaak"
Adres: Onze Lieve Vrouwplein 10, 9150 Kruibeke
Telefoonnummer: 03/744 00 78
Stad: Kruibeke
Route: Onze Lieve Vrouwplein 10
Postcode: 9150


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boetiek Fashion Boetiek Fashion 448 meter
Recensies
Vriendelijke dame heel meegaand ook . Zeer hulpzaam begrijpt je en luistert naar je noden en wensen . We zijn er met een heel gelukkige dame buiten gegaan eentje die er heel gelukkig met was . Een heel goede raad wil je degelijke lingerie en de juiste zeker langs haar komen . Wij komen zeker en vast terug hier ben je echt een mens en klant en geen nummer ze helpt met een zeer vriendelijke lach en een babbel als ze tijd heeft . Hier heb je tenminste waar voor je geld Dank u voor de hulp je hebt iemand blij gemaakt deze week Van ons 6
Super toffe Elly! geweldig leuk gerief! Beste service. Mega leuke spullekes. Top!
Ik ben al jaren klant van deze lingerie winkel. Heel veel keuze in verschillende merken en modellen. Onder andere, Chantelle, Passionata, Wacoal, Marlies Dekkers,... Pyjama's van het merk woody voor zowel volwassenen als kinderen kan je hier ook verkrijgen. De verkoopster is super! Ze helpt je waar nodig en is ook eerlijk als het niet goed zit.
Vriendelijke dame, ook al was het druk. Ze zorgde ervoor dat je op je gemak was. Niet opdringerig zoals ik al in veel andere winkels heb meegemaakt. Ga zeker terug!
Zeer vriendelijke winkeljuffrouw die weet waarover ze het heeft. Voldoende keuze. Verhouding prijs-kwaliteit is prima. Makkelijk te bereiken en veel parkeerplaats op het kerkplein.
Zeer behulpzaam en vriendelijk. Perfecte kennis van haar artikelen.
Heel mooie zaak en vriendelijke dame
Moeilijk kiezen daar, alles is mooi En ons Elly is nen topper !
Z'on vriendelijke mevrouw! Ook ruime keuze.
Enorm vriendelijk en steeds heel behulpzaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid