facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Linea Ceramica

Linea Ceramica

Info

Spécialiste depuis plus de 30 ans en carrelages, aménagement de salles de bains, cuisines et dressings.



"Présents sur le secteur depuis plus de 30 ans, Linea Ceramica est une entreprise familiale spécialisée dans la rénovation de salle de bain, de cuisine et de dressing. Nous sommes également spécialisés dans la vente de carrelage ainsi que la pose de carrelages.Nous possédons un showroom de plus de 2600 m2 avec les dernières tendances de meubles de cuisine, de salle de bain, de sanitaires et de carrelages."
Adres: 869 Ninoofse Steenweg, 1703 Dilbeek
Telefoonnummer: +3225695267
Stad: Dilbeek
Route: 869 Ninoofse Steenweg
Postcode: 1703


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Cuisine Kvik
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keukens Gins Keukens Gins 3 km Familiebedrijf geeft goed gevoel en vertrouwen
Royer Interieur Royer Interieur 4 km Snelle service, zeer vriendelijk.
Recensies
Linea Ceramica renoveerde onze badkamer. Het ging om een totaal renovatie van een dertig jaar oude badkamer. Het Italiaanse design, en de vriendelijke hulp bij het uittekenen van onze nieuwe badkamer trok ons over de streep. De werken werden op tijd aangevat, en de uitvoering met veel oog voor detail uitgevoerd. Het resultaat is prachtig en zal ons vele jaren plezier brengen. Absoluut een aanrader!
We hadden het project om de badkamer volledig te renoveren, leerden Linea Ceramica kennen op de tentoonstelling in Brussel en hebben absoluut geen spijt van onze keuze om hen te vertrouwen. Een architect heeft een plan gemaakt, een heel mooi project, naar onze zin. We hadden er nooit aan gedacht om het op deze manier te doen, hij veranderde de positie van alle elementen, de locatie van de badkuip, de kasten, ... het zag er echt te mooi uit op de tekening die gemaakt was om ons het resultaat te laten zien, heel stijlvol! En na realisatie is het top, klasse, mooi, praktisch, ... . De realisatie is gedaan door 2 mensen dezelfde van het begin tot het einde zeer professionele, sympathieke, mensen die niet bang zijn om hard te werken, die proberen een oplossing te vinden en die elke keer vinden, in geval van kleine twijfel, in geval van opmerkingen, mogelijk klein probleem in uitvoering ze hadden enkele verrassingen door de oude muren te breken, de betonnen basis op de grond, maar alles was opgelost. Betrouwbare mensen ook. En het project, de site wordt dagelijks gecontroleerd door een manager de bazen. Tijdens de realisatie realiseerden we ons een fout in de keuze van de bassins. Ze vonden een oplossing om andere wasbakken naar keuze te plaatsen. Voor ons was het werk behoorlijk stressvol, maar naarmate het vorderde, stelden ze ons gerust en zagen we het onberispelijke werk en de professionaliteit van iedereen. We zullen niet aarzelen om een ​​beroep op hen te doen als we besluiten om andere renovaties opnieuw uit te voeren. Nogmaals bedankt aan hen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid