facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LINC Parc Atheneum

LINC Parc Atheneum
Adres: Koning Albertlaan 58, 3620 Lanaken, België
Telefoonnummer: 089 71 49 49
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Lanaken
Route: Koning Albertlaan
Huisnummer: 58
Postcode: 3620


Openingstijden

maandag: 08:00–16:00
dinsdag: 08:00–16:00
woensdag: 08:00–12:40
donderdag: 08:00–16:00
vrijdag: 08:00–16:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Echt oprecht de meest deprimerende school ooit. Je word gepest en dan moet je ook nog je mond erover houden terwijl hun niks doen, pesten loopt uit de hand en dan word je van school getrapt. Zielige mensen
Grootste fout van mijn leven. Er wordt geen ruimte gegeven om je als individu te ontwikkelen. De hele omgeving was verstikkend. De leraren waren in het algemeen somber en dood vanbinnen. De laatste twee jaren ben ik van school veranderd. Dat waren de twee beste jaren van mijn leven. Ik voelde me gerespecteerd als een individu, mijn somberheid verdween, mijn punten waren perfect. Zo zie je maar dat de school, de omgeving en de leerkrachten een persoon toch kan maken of breken.
Mijn stage bij Atheneum Alicebourg heb ik als meer dan positief ervaren. Ik liep stage bij de dienst leerlingenbegeleiding. Hier heb ik een goede kennismaking met de school en haar leerlingen gehad. De school hecht veel belang aan het welbevinden van haar leerlingen.nDe leerlingcoördinator en -begeleiders zijn heel empathisch. Ze gaan heel correct om met hun leerlingen en proberen hun begeleiding steeds op maat te maken. Door deze werking bieden ze de leerlingen kansen om het beste uit zichzelf naar boven te halen en de beste versie van zichzelf te zijn.nHoewel ik de meeste tijd met leerlingen en andere leerlingbegeleiders spendeer, kom regelmatig in contact met de leerkrachten. Deze zijn telkens heel behulpzaam en hebben het beste voor met de leerlingen.
Leerkrachten moeten zelf eerst manieren gaan studeren, hebben geen respect roddelen over de leerlingen en praten slecht over hun leerlingen achter hun rug als ze weg gaan of afwezig zijn. Ik vind het een slecht school hun zouden beter eerst gaan studeren hoe ze hun leerlingen moeten behandelen daarna pas les geven.
Heb jij een kind met een eigen mening? Een kind dat sterk in zijn schoenen staat en niet op zijn mondje is gevallen? Laat het zelfvertrouwen en de motivatie van je kind om zichzelf te zijn dan helemaal vernietigen in dit 1984-geïnspireerde tuchtsysteem! Voor als je echt zeker wilt weten dat je kind er een complex aan overhoudt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid