facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lin's Kniphuisje

Lin's Kniphuisje

Info

Bij Lin's kniphuisje luisteren we naar de wens van de klant en krijgt u betaalbaare luxe! U kunt mij altijd vrijblijvend contacteren voor meer info.

Adres: Berglaan 16, 2230 Herselt
Telefoonnummer: 32494689131
Stad: Herselt
Route: Berglaan 16
Postcode: 2230


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Something Els kapper, Anything Els
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elganto Herselt Elganto Herselt 3 km 2de keer hier geweest. Eerste keer cava maar nu 2de keer niet goed. Ik zag zelf dat m...
Belisa Belisa 4 km Super kapster. Heel vriendelijk en lief voor de kindjes.
Puur Sofie Puur Sofie 4 km Health & lifestyle coaching Gezondheid anders bekeken. Met een holistische en orthomo...
Kapsalon Magnifique Kapsalon Magnifique 8 km Zeer content over kapsalon Magnifique. Zeer goede kapster en super vriendelijk en lev...
Recensies
Toffe kapster die steeds weet wat zeggen. Luistert naar je en geeft advies waar nodig. Ook zeer handig online afsprakensysteem.
Ik ben al een tijdje klant. En nog steeds heel tevreden. Ze geeft goede raad. En doet precies wat je vraagt. Eindelijk een kapster gevonden waar ik echt tevreden ben.
Super vriendelijk en veel persoonlijker als in een gewoon kapsalon. Super goede prijs en ze is de enigste kapster die echt luister naar wat ik wil van kapsel.
Ik kan deze supervriendelijke kapster warm aanbevelen .Zij werkt op basis van natuurlijke produkten. In combinatie met een goed gevoel voor kleur. En zij knipt gewoonweg SUPER!
Vertaald door Google Super Origineel Super
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid