facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Limo yves

Limo yves

Info

Huur bij limousines Yves een limousine voor een betaalbare prijs en laat u in stijl vervoeren door onze professionele chauffeur.

BE 0655669916

Adres: Kasteeldreef 103 bus 3, 9340 Lede
Telefoonnummer: +32 (0) 478/93.72.03
Stad: Lede
Route: Kasteeldreef 103 bus 3
Postcode: 9340



op zoek naar gerelateerd: Limousine huren prijs
Recensies
Geweldige chauffeur en een stipte ophaling en een stipte terugkomst. Bedankt voor de heel goede service Yves. Top
Na maanden op voorhand gereserveerd te hebben stuurden we een week voor de afspraak nog eens een mailtje. Nooit antwoord op gehad , een paar dagen later zelf opgebeld en toen zei hij : Het zal niet lukken ik ben ziek. Hadden we zelf niet gebeld gingen we op onze huwelijksdag op hem staan wachten hebben zonder van iets te weten. Verschrikkelijk!!
Was een leuke ervaring om dit mee te maken. Stond er optijd dat de chauffeur er moest zijn. Was ook een grappige man. Mijn vriendin was blij voor haar verjaardag. Als ik een limousine nodig heb, zal ik zeker aan jullie denken.
Fantastisch om met samen te werken, wij werken al jaren samen en kunnen deze dan ook aan iedereen aanbevelen! Yves, zal zich altijd aanpassen aan uw wensen. Bedankt voor de samenwerking Yves!
Top service, beste limousine vervoer dat je kan hebben! echt een aanrader. Top driver
Yves is een goedlachse persoon die altijd klaarstaat met zijn wagens waar het nodig is !! Topper
Zeer goede service! Kan deze limo alleen maar aanbevelen!
Goede chauffeur perfect op tijd en de juiste service limo Yves een echte aanrader
Top chauffeur! Top service! Beste prijs! Vriendelijk! champagne erbij gekregen
2 maand geleden gereserveerd voor 2 juli een Rolls Royce te huren. Sinds vorige week probeerde ik hem te contacteren zonder succes tot vandaag Meneer heeft reservatie zelf geannuleerd en nu helemaal niets laten weten helaas Kan ik hem niet minder dan één sterretje geven.. Zeer ontevreden van deze bedrijf Niet betrouwbaar Raad ik aan niemand aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid