facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LilaLou Biscuits

LilaLou Biscuits

Info

LilaLou healthy biscuits

Adres:
Telefoonnummer: +32477222042
Stad: Dilbeek



op zoek naar gerelateerd: Lilalou Koekjes Delhaize
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pastavio Pastavio 660 meter Het jaarlijkse etentje van Chiro Savio valt dit jaar op zaterdag 16 en zondag 17 nove...
Wereldwinkel Dilbeek Wereldwinkel Dilbeek 1 km De heerlijkste koffie . En tal van andere lekkere en mooie spulletjes.
Best Caviar Best Caviar 2 km Leuke winkel.
Recensies
Ik heb zelf geen kinderen, maar ben altijd op zoek naar gezonde tussendoortjes. Meestal maak ik ze zelf, maar dit is enorm tijdsintensief. Zeer lekker en verantwoord, deze koekjes... moest ik kinderen hebben, ik zou ze waarschijnlijk uit hun koekendoos gaan stelen! ;-
De koekjes zijn heerlijk! De haver & graan en de haver & kokos zijn de perfecte schoolkoeken. Ze smaken beter dan de standaard opties en ze zijn veel gezonder! Ik word automatisch gelukkig als ik een pakje Lilalou in de kast zie staan. Zoek je een verantwoorde en gezond tussendoortje dan raad ik jou de lilalou Biscuits zeker aan!
Heeerlijk knapperig, vers, en lekker! Kids en ikzelf grote fan! Én biologisch, veganistisch, suikervrij,... én palmolie vrij! Het beste van al! Want wij houden van de aapjes Dikke bravo voor deze fantastische uitvinding!
Heel lekkere koekjes, die ook nog eens heel verantwoord en gezond zijn. Perfect voor in de kinderhandjes, maar zelf snoep ik er ook graag van ! Wat een ontdekking !
Een verantwoord en gezond tussendoortje boordevol vezels, dat goed in de smaak valt bij kindjes en volwassenen. Tevens is het volledig plantaardig, wat het dan o.a. ook geschikt maakt voor kindjes die geen lactose kunnen verdragen. Super!
Super lekkere koekjes die ook nog eens gezond zijn doordat ze beperkt in suiker en vezelrijk zijn. Het is een aanrader voor kinderen én volwassenen.
Onze kinderen zijn er dol op ! Het ideale tussendoortje, ook ik heb mijn portie koekjes dagelijks mee naar mijn werk, ik kan niet meer zonder...
Super lekker en gezond. De kindjes lusten ze super graag en ook wij nemen ze mee in de lunchbox! Wij zijn alvast overtuigd!
Lekker tussendoortje en gezond koekjes alternatief . Mijn kinderen vinden ze alleszins heel lekker en hebben specifieke voorkeur voor de haver en kokos.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid