facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lila

Info

LILA

is een Marokkaanse restaurant waar u lekker kan genieten van verschillende soorten Marokkaanse gerechten en een heerlijke Muntthee! :)

Mvg
Team Lila

Adres: Stalenstraat 95, 3600 Genk
Telefoonnummer: 0485835009
Stad: Genk
Route: Stalenstraat 95
Postcode: 3600



op zoek naar gerelateerd: Marokkaans restaurant Hasselt, Marokkaans ontbijt Genk
Recensies
Meer dan gewoon een snackbar, heerlijke Marokkaanse keuken er hier worden gegeten. De tajine en couscous kip gerechten waren ontzettend lekker. De lekkere Marokkaanse tee was van het huis. Als er wordt gekozen voor de meer traditionelere gerechten moet je wel wat geduld hebben aangezien dit ongeveer 30-45 bereidingstijd nodig heeft. Mooi interieur en exterieur met veel zitgelegenheid inclusief een groot privéterras achter. Betalen is met cash.
Beste panini die ik ooit heb gegeten. Heel goedkoop en gezellig. Jammer dat het tijdens de ramadan gesloten is wegens renovatie. We zijn met z'n 4en gaan eten en hebben maar 30 euro betaaldincusief drank. Panini kip is de lekkerste vind ik. Dinsdag zijn de paninis ook goedkoper. Ik ben nieg zeker maar ik denk rond de 3/4 euro in plaats van 6. Zeker herhaaling vatbaar. Beste optie van eten als je in Genk bent. Maar het duurd wat eventjes eerdat je bestelling om tafel is.
De tajine en couscous kip gehad.. We zijn binnengekomen met heel weinig veewachtingen.. Maar mochten buiten lopen met een voldaan gevoel.. Heerlijk Marokkaanse keuken en niet alleen een snackbar.. Duim hoog!!
Lekker gegeten bij Lilla Snack. Druk bezochte eetgelegenheid. Personeel is vriendelijk en neemt snel je bestelling op. Door drukte en watje besteld kan het gevoelsmatig iets langer duren voordat het eten. De lamsvlees tajine smaakte Super, vlees is lekker mals en portie kan je zo met 2 personen eten. De kipfile schotel was groot en smaakte ook goed. De harira soep was goed gevuld en smaakte goed. De marokkaanse thee smaakte ook goed en was van het huis. Parkeren kan in de straat. Toilet is wegens afstapje minder toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Er is voor ons geen betere plek om te gaan eten dan hij Lilla snack! Wij rijden daar graag wat kilometers voor. Altijd zelfde vertrouwde aardige mensen die daar werken..gewoon top! Allah houma barak 3alihoum!! Moge Allah swt de zaak en de mensen daar zegenen!
En half uur tot 40min m. wachten voor en broodje kip.. en nog voorrang geven an mensen die later komen dus genoeg tijd mee brengen is en moet als je naar hier wilt komen. Vor mij was het teveel ben vertrokken.
Heel lekker eten en fijne mensen daar...
Een klein, maar knus eethuisje dat Marrokaanse specialiteiten serveert waaronder tajines, couscous en grillades. De tajine met kip viel in de smaak, maar de cuisson van het vlees bij de grillschotel was net iets te ver. Het viel ons op dat vooral hun broodjes en panini's erg in trek zijn bij de locals, dus volgende keer toch maar eens proberen. De bediening is vriendelijk, wachttijd is gemiddeld en de muntthee van het huis werd erg geapprecieerd.
Eten was fantastisch lekker en dat met een vlugge en amusante bediening. Echt top mannen.Eten: 5/5
Altijd super lekker, 1 van de weinige betaalbare plekken nog.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid