facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lightspeed HQ

Lightspeed HQ
"Het complete ondernemersplatform van Lightspeed ondersteunt ondernemingen die de ruggengraat vormen van de wereldeconomie. Het helpt ondernemers hun zaak te vereenvoudigen, op te schalen en bij het bieden van uitzonderlijke klantervaringen. Ons online ondernemersplatform transformeert en verenigt digitale en fysieke processen door verkoop via verschillende kanalen, het uitbreiden naar nieuwe locaties, wereldwijde betalingen en toegang tot leveranciersnetwerken."
Adres: Sint-Denijslaan 489, 9000 Gent
Telefoonnummer: +32 9 298 02 73
Stad: Ghent
Route: Sint-Denijslaan 489
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: Lightspeed login, Lightspeed Restaurant, Lightspeed kassa prijs, Lightspeed Support telefoon, Lightspeed retail login, Lightspeed contact, Lightspeed App, Lightspeed POS
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CRMoptics CRMoptics 1 km CRMoptics biedt een gratis software aan voor zelfstandige opticiens.
Skedify Skedify 2 km topbedrijf dat met je meedenkt ! dank u Skedify !
Itineris Itineris 2 km Mooi en jong, dynamische omgeving
Hailforge Hailforge 2 km Software development, IT consultancy and graphic design are just a glimpse of the sol...
IDRONECT IDRONECT 3 km Vertaald door Google Zeer nuttig programma voor het beheer van uw dronevluchten en hu...
App-etizer App-etizer 3 km Got a wicked idea? We'll help you kickstart your application.
CHEQROOM CHEQROOM 3 km CHEQROOM tracks who has equipment & when that equipment is due back. Our QR code stic...
Dive In - Digital Agency Dive In - Digital Agency 3 km Duik mee in de digitale wereld van Dive-In. Wij ontwikkelen jouw website, webshop en ...
Azumuta Azumuta 3 km Azumuta is all about easy work instructions and increasing the performance and qualit...
Yannick Clybouw Yannick Clybouw 3 km Freelance developer and tester of full-stack web applications
CabOffice.io CabOffice.io 3 km More driving, less paper work. The central platform wher
Bothive Bothive 3 km Bothive ontwikkelt slimme chatbots aan de hand van artificial intelligence. Wij helpe...
Deliverect Deliverect 3 km Verschrikkelijke service, je moet alles zelf installeren totaal geen opvolging..
Rootit Rootit 3 km Take better commercial decisions with our intelligent sales & profit optimization pla...
Peripass - Smart Flows, Efficient Logistics Peripass - Smart Flows, Efficient Logistics 3 km Vertaald door Google Goede IT-ondersteuning voor het MKB. Origineel Good IT support ...
Corilus Jobs Corilus Jobs 3 km Working together to build tomorrow's healthcare. This is our mission, and we do it on...
iController iController 3 km Een uitstekend business center, verrassend genoeg omgeven door voldoende groen waardo...
Work Anywhere Work Anywhere 4 km Software company
Recensies
Heb 3 kassasystemen bij lightspeed op 2 verschillende vennootschappen, had per ongeluk betaling verricht met verkeerde mededeling van mijn andere vennootschap. Ze hadden mijn kassa toen geblokkeerd. Uiteindelijk was alles opgelost en is bevestigd via mail. Na een maand te werken word mijn kassa opgeschort zonder reden of verwittiging, terwijl ze de betalingsbewijs al één maand geleden hadden gekregen. Via de telefoon is de afdeling billing niet bereikbaar, restaurant zit vol met klanten zonder kassa. Schandalige service! Lightspeed echt een afrader!
De support van Lightspeed is gewoon schandalig. Je moet eerst een half uur aan de telefoon hangen en dan doen ze zogezegd nog een verzoek om je terug te bellen omdat 'alle medewerkers in gesprek zijn' Waarom betaal je iedere maand zo een grote som als ze te lui zijn om je verder te helpen. Als ze eens terug bellen dan durven ze je ook nog eens extra telefoonkosten aan te rekenen. Alsof het geschoolde boekhouders zijn. Ik raad dit niemand aan! Een betere oplossing is BooQ. Zij nemen ten minste wel hun verantwoordelijkheid als er iets misloopt.
Lightspeed is niet het goedkoopste systeem op de markt, maar dit weegt niet op ten opzichte van de efficiëntie die je ervoor terugkrijgt. Geregeld krijg ik als klant een telefoontje om feedback te vragen en dan heb ik het gevoel dat daar ook iets mee wordt gedaan. In het begin was het wat vreemd werken omdat de helpdesk moeilijker bereikbaar is, maar de chatfunctie in het systeem zelf werkt snel en meer dan behoorlijk. Tot op heden kreeg ik telkens een zeer gedetailleerde uitleg over mijn vragen. Ondertussen schakelden wij ook over op het Lightspeed betaalsysteem. Wij krijgen veel complimenten over de snelheid waarmee de terminals werken.
De prijs/kwaliteit verhouding en de verschillende mogelijkheden aan soft- & hardware integraties labelprinter, handscanner, ... hebben mij voor Lightspeed doen kiezen. Verder heeft Frank M. ons een vlotte installatie bezorgt en correcte begeleiding nadien.
Mijn kassasysteem sinds de opstart van de zaak, Bistro Flandria te Brugge. Heel tevreden van en heel gebruiksvriendelijk. Het systeem laat toe om alles digitaal bij te houden en alles op te volgen. Bij vragen of problemen altijd heel goed geholpen door de klantendienst, heel behulpzaam en correct. Top!
Een top kassasysteem met geweldige integratie mogelijkheden! Persoonlijke service & aangename manier van samenwerking. Ook nog even een merci aan Pieter V.! Denkt steeds proactief mee aan mogelijkheden & oplossingen wanneer nodig. Cheers, Matthias
Na verschillende kassasystemen eindelijk gevonden waar we ons met kunnen vereenzelvigen. Prima service en steeds on point. Zelfs op zaterdag/zondag te bereiken voor problemen die snel dienen opgelost te worden. Enorm gebruiksvriendelijk en scherp in rapportage. Absolute aanrader voor Horecatoepassingen.
Snelle service van het moment dat je iemand aan de lijn hebt, opvolging ook in orde! Maar het lange wachten en de vele toetsen dat je moet intikken zijn eerder vervelend.
Een dikke pluim voor het hele lightspeed team. Wij werken al meer dan twee jaar met E com van Lightspeed en zijn daar zeer tevreden over. Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke software. Als ik vragen heb worden die meteen opgelost. Heel goede support en een snelle opvolging. Top. Onze Lightspeed webshop is een mooie aanvulling aan onze winkel.
Ik werk nu bijna 3 maanden met Lightspeed en kan dit zeker aanbevelen als kassa systeem voor Retail fashion Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk! Bij onduidelijkheden kan ik steeds vrij snel terecht met vragen via de Chat box - voor moeilijkere onderwerpen kan er steeds een 121 ingeboekt worden met de productmanager die meedenkt naar oplossingen voor jouw winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid