facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lighthouse Group

Info

Lighthouse Group is een jong en dynamisch bedrijf dat werd opgericht met als doel een totaaloplossing te bieden voor het beheer van mede-eigendommen.



"Lighthouse Group is een jong en dynamisch bedrijf dat werd opgericht met als doel een totaaloplossing te bieden voor het beheer van mede-eigendommen.Wij werken op maat en transparant. Bovendien zijn we door onze eenvoud en recht- door- zee aanpak toegankelijke voor zowel grotere als kleinere verenigingen van mede-eigendommen.Een meerwaarde bieden aan u als mede-eigenaar voor het dagelijkse beheer van uw eigendom, dat is onze missie.Ons bedrijf staat ten dienste van iedereen die professionele begeleiding wenst in de vastgoedwereld.Van kleine, eenvoudige projecten tot complexere materie, Lighthouse Group staat tot uw dienst."
Adres:
Telefoonnummer: 0486668156
Stad: Lede



op zoek naar gerelateerd: Nathalie Basteleus
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid