facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lifelight Institute

Lifelight Institute

Info

Lifelight coaching helpt je om jouw innerlijke balance te herontdekken

Geschiedenis

Lifelight coaching en bewustwording is een facebookpagina waar ik regelmatig positieve reminders zal posten. Maar ook data van cursussen, meditaties en workshops die ik geef kan je hier terugvinden.
Nadat ik jaren boeken heb gelezen en bestudeerd, uren heb gemediteerd, cursussen en workshops heb gevolgd in binnen- en buitenland, ziek en gezond ben geweest … is het tijd om dit door te geven en anderen de helpen op hun levenspad.
Vooral het stukje “ziek zijn” was belangrijk in mijn ontwikkeling. Ik was altijd sportief, ben dan ook sportleerkracht van beroep, zag het leven altijd positief tot mijn lichaam stilletjes aan meer en meer begon pijn te doen tot het op momenten ondragelijk was. Soms zo erg dat zelfstandig eten een opgave was. Te horen dat ik daarmee moest leren leven was voor mij “ not done” . Het enige wat ik wilde was leven …. Echt leven …. En vermits er niet zoveel hulp van buiten kwam was ik op mijzelf aangewezen. Het idee dat iemand anders mij kon genezen was überhaupt absurd. En de zoektocht begon … waar ik moest zoeken wist ik niet. Ik vertrouwde erop en ik wist dat ik zou genezen … no matter what.
Zo heb ik geleerd dat wat in je hoofd omgaat bepalend is voor het genezingsproces, bepalend is of een therapie aanslaat of niet. De positieve gedachte, het vertrouwen in jezelf en een goed gevoel is alles wat we nodig hebben …. De rest is het resultaat van de gecombineerde kracht hiervan. Dit is wat ik wil meegeven aan diegene die er baat bij heeft.
Je zal regelmatig tips te zien krijgen die je helpen om je gedachten om te vormen naar een positieve, krachtige gedachte waarvan je zin krijgt in het leven en … in er gewoon te zijn. Just be yourself … thats enough!
Hartegroet
Lieve



"Wat is Personal coaching? Wat mag jij verwachten van personal coach? Wat zijn de voordelen van personal coaching?Personal Coaching is een individuele begeleiding voor zowel particulieren als voor professionals. Personal coaching is gericht is op het verhogen van de persoonlijke effectiviteit en het bereiken van persoonlijke en professionele doelstellingen. Het rendement van Personal Coaching is vele malen groter dan om het even welke andere vorm van opleiding of training. Daarom is Personal Coaching uitermate geschikt voor situaties waar u op korte of lange termijn een maximaal resultaat wilt bereiken.Wat mag jij verwachten van personal coach?Inzicht in persoonlijke kwaliteitenIedereen beschikt over een unieke combinatie van persoonlijk"
Adres: Dennebosstraat 16, 3740 Bilzen
Stad: Bilzen
Route: Dennebosstraat 16
Postcode: 3740


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mindshift your life - Roos Geurts Mindshift your life - Roos Geurts 1 km Met mijn begeleiding ondersteun ik volwassenen die het beste van zichzelf weggeven om...
Happy Life Coach Happy Life Coach 4 km Hoi ik ben Monique Vanbroeckhoven. Als happy life coach help ik je om krachtig in job...
Innsaeimed Innsaeimed 4 km Heeel attent! Gaat dieper in op de problemen en enorm vriendelijk!
Life Coach Deirdre Life Coach Deirdre 4 km Coach in Bilzen
OchJong OchJong 5 km Jongeren- & Life coaching
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid