facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lifecoach Géraldine

Info

Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?


Als life coach help ik jou om een goede balans te vinden in je drukke leven. Ik zal jou motiveren om opnieuw zin te krijgen in het leven, en om terug die energie & posititviteit te krijgen.



"Mensen motiveren, inspireren en leren bewust worden, zijn mijn drijfveren. Als gediplomeerd coach stel ik zeer gerichte vragen. Ik pas de juiste gesprekstechnieken toe en ik zal jou de nodige tips & tools meegeven. Ik ben empatisch, ondersteunend en positief.Ik begeleid jou in het vinden van een oplossing die voor jou werkt. Ik bied een traject op maat aan zodat je inzicht zal krijgen en vooral zal groeien. Mijn aanpak zal afgestemd worden op je individuele wensen.In mijn coachingssessies draait het om transformatie. We gaan samen op pad. Samen gaan we op zoek om een goede balans te vinden. Ik zal jou dat extra duwtje geven dat je nodig hebt.Ik kan je begeleiden als lifecoach, narcisme coach of voedingscoach. Wees van harte welkom."

"Mensen motiveren, inspireren en leren bewust worden, zijn mijn drijfveren. Als gediplomeerd coach stel ik zeer gerichte vragen. Ik pas de juiste gesprekstechnieken toe en ik zal jou de nodige tips & tools meegeven. Ik ben empatisch, ondersteunend en positief.Ik begeleid jou in het vinden van een oplossing die voor jou werkt. Ik bied een traject op maat aan zodat je inzicht zal krijgen en vooral zal groeien. Mijn aanpak zal afgestemd worden op je individuele wensen.In mijn coachingssessies draait het om transformatie. We gaan samen op pad. Samen gaan we op zoek om een goede balans te vinden. Ik zal jou dat extra duwtje geven dat je nodig hebt.Ik kan je begeleiden als lifecoach, narcisme coach of mama coach. Wees van harte welkom."
Adres:
Stad: Merelbeke


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Groeilamp Merelbeke De Groeilamp Merelbeke 2 km individuele psychotherapie, relatie- en gezinstherapie, creatieve therapie, spelthera...
Mamaflows Mamaflows 2 km Life coaching voor elke mama die op zoek wil naar eigen balans en flow. Welkom indivi...
Didier24fit Didier24fit 3 km Our Goal is Healthy active lifestyle Personal training Personalized Program Home Exe...
Generation Fit - Personal training for body and mind Generation Fit - Personal training for body ... 4 km Generation Fit is gespecialiseerd in Personal Training, Lifestyle coaching , stressma...
In2balance In2balance 6 km Een warm hart en een luisterend oor in een fantastische setting... Els gaat steeds be...
Recensies
Via babykriebels heb ik me ingeschreven voor enkele mama-sessies. Hierdoor kwam ik bij Géraldine terecht. Samen met 3 andere mama's volgde ik 3 sessies. Ik heb van de avonden echt genoten. Het bracht me rust om eens met gelijkgestemden op te trekken en zo samen te reflecteren over het moederschap. Leuke ervaring!
Na mijn zwangerschap ben ik terecht gekomen bij Mamacoach Geraldine. Ze heeft mij in de afgelopen maanden begeleid in het kersverse moederschap. Ik leerde weer zorgen en lief zijn voor mijzelf en hulp te vragen. Ik kon steeds terecht met vragen. Een luisterend oor, waardevolle tips, adviezen en een ‘stop’ wanneer het nodig was. ‘Soms moet je eens denken aan jezelf’. Dit kan alleen of in een groep met mama’s, je voelt je zo begrepen en je leert ontzettend veel van elkaar. Zo tof! Een echte ontspanning! Bij Geraldine ben je op de juiste plek!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid