facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lies Wambacq / Juweelontwerp

Lies Wambacq / Juweelontwerp

Info

Juweelontwerp / Lies Wambacq

Geschiedenis

Stoffige zolders, rommelige marktjes en dito winkels herbergen vaak de mooiste schatten. Wie goed zoekt op zulke plaatsen, haalt een buitengewone buit binnen.

Zo ook Lies Wambacq, afgestudeerd in Juweelontwerp en Edelsmeedkunst en een meesteres in de edele kunst van het verzamelen. Oude goedgemaakte dingen hebben bij Lies nu eenmaal een streepje - zeg maar serieuze streep - voor. Geen wonder dat het verleden zo'n prominente plaats heeft in haar werk. "Een sieraad moet een verhaal hebben," vindt ze.

Wat haar eigen stukken dan zo typisch 'Lies' maakt? De vormen van oude juwelen waarmee ze speelt. De verwijzingen naar objecten met een hoog sieraad-gehalte. De bijzondere patronen van stenen en schelpen die ze meebrengt van reizen. Met andere woorden: haar juwelen zijn tegelijk van toen én nu. Ze zijn historisch hedendaags.

En haar voorliefde voor old stuff gaat nog verder. Zo gebruikt Lies graag traditionele technieken die al eeuwenlang in goudsmidateliers gehanteerd worden. Ze werkt ook het liefst met traditionele materialen zoals zilver, parels en edelstenen. Dat betekent dat u uw sieraad echt dag en nacht kunt dragen, het zal de tand des tijds waardig doorstaan. Meer zelfs: hoe meer u het koestert, hoe mooier het wordt.

Bovendien worden alle juwelen met de hand gemaakt en dus zijn geen twee stukken hetzelfde. Met een sieraad van Lies Wambacq bent u zeker van iets unieks.



"Atelier in Kessel-Lo is vrijblijvend te bezoeken na mailtje voor een afspraak. Afspraken zijn mogelijk op dinsdag, donderdag of op zaterdag tussen 10-18u.Uitgebreide collectie aanwezig , maar er kan ook op maat gewerkt worden. Trouwringen, verlovingsringen, omwerkingen van oud goud, geboorte juwelen,... kunnen volgens jullie wens uitgewerkt worden.Steeds in de unieke organische stijl die eigen is aan Lies Wambacq."
Adres: Koningin Astridlaan 9, 3010 Kessel-Lo
Telefoonnummer: 0478361495
Stad: Kessel-Lo
Route: Koningin Astridlaan 9
Postcode: 3010



op zoek naar gerelateerd: Juwelen Leuven, Handgemaakte juwelen Antwerpen, Juwelen Gent, Juwelen België, Trendy juwelen, Betaalbare juwelen Gent, Juwelen online, Juwelen laten maken van oud goud
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid