facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lies in Balans - Voor mama's en baby's

Lies in Balans - Voor mama's en baby's

Info

Zwanger of onlangs bevallen? Je vindt bij Lies in Balans cursussen omtrent zwangerschap, borstvoeding, babymassage, voetreflexologie,...in Maasmechelen.

Geschiedenis

Groepslessen zwangerschapsyoga en Shantala babymassage.



"Vanaf kinderwens, tijdens de zwangerschap en tijdens de geboorte begeleid, informeer en behandel ik met vele passie alle mama's en koppels dmv individuele en groepscursussen."
Adres: Zetellaan 41, 3630 Maasmechelen
Telefoonnummer: +32 477 24 55 60
Stad: Maasmechelen
Route: Zetellaan 41
Postcode: 3630


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 19:00 - 22:00
Woensdag: 09:15 - 21:00
Donderdag: 19:00 - 22:00
Vrijdag: 19:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Geboortecoach, Voetreflexologie lies, Doula begeleiding, Voordelen doula, Hypnobirthing cursus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Balance Balance 2 km .
Zennsage Zennsage 4 km Massage - it's therapy for your body mind & spirit!
Rode Kruis-Maasmechelen Rode Kruis-Maasmechelen 5 km Fijne ruime zaal om feestjes te geven. Een vriend had hier de verjaardag van zijn kin...
Xandra's Beautysalon   Huidverbetering Xandra's Beautysalon Huidverbetering 5 km Xandra’s Wellness & Beauty is een gerenommeerde schoonheidssalon. Xandra's staat voor...
Massage by Maas&Mechelen Massage by Maas&Mechelen 7 km Welkom bij "Maas&Mechelen" Massage - B&B - Wellness Afspraak/Appointment? 0032 487 ...
Recensies
Het eerste contact met Lies was voor voetreflex om de hormonen in balans te brengen. Veel tips die we gingen toepassen en boeken die ik op aanraadde ging lezen en me rust gaven. Erna ook mijn wederhelft die een ontspannen voetreflex gehad heeft en ja hoor toen waren we zwanger! Ik volgde de zwangerschapscursus/yoga en zo kreeg ik het gevoel dat ik kort bij onze baby kwam ook al zat ze nog veilig in mijn buik. Een thuisbevalling was mijn droom, hierin heeft Lies ons meegenomen met al haar informatie en waren we er helemaal klaar voor. Ons meisje kwam jammer genoeg veel te vroeg 33w3dagen en het was 100% wat we net niet wouden. Maar daar was ook Lies er, mijn vriend kon haar bellen en ze gaf haar goede raad en zorgde voor de rust en duidelijkheid die we miste in het ziekenhuis! Voetreflex, babymassage, tips, lieve woorden en een lekker geborgen babybadje zorgde ervoor dat ik een rustigere baby had wanneer ze een moeilijker momentje had! En nu nog, 2jaar later kan ik steeds terecht bij Lies en blijft ons meisje nog steeds een doulababytje van onze lieve Lies! Zou ik dit weer doen? ABSOLUUT! Een dikke 5 Sterre voor deze topper!
Ik ben een enorme piekeraar en door deze cursus te volgen heb ik mijn bevalling in rustige toestand kunnen beleven. En dat is ook de reden waarom ik de geboortecursus opnieuw doe. Lies weet waarover ze praat en niks is haar te veel ! Zeker een aanrader voor alle mama's!
Hele informatieve avond. Veel bijgeleerd en ook veel goede tips waar je echt iets mee kan. Lies is ook een heel aangenaam persoon die voldoende de tijd neemt om alles uit te leggen en voor te doen van oefeningen enz.. Ik en mijn partner zouden het zeker aanraden aan iedereen. De uitleg van Lies geeft ook een vertrouwen naar wat komen gaat. Merci voor deze interessante avond.
Voor de tweede keer de zwangerschapscursus gevolgd bij Lies in Balans, omdat het de eerste keer zo'n succes was: fijn ontspannen en dichter bij je baby'tje komen in een leuke sfeer, veel praktische info en op die manier in mijn ogen de perfecte voorbereiding op je bevalling. Ik geloof nog altijd dat mijn eerste bevalling zo vlot en goed verlopen is dankzij de oefeningen en technieken die ik hier geleerd heb. Kortom, een echte aanrader.
Ik wou een hele mooie review geven maar ik kan het niet beter verwoorden dan Nele Richerzhagen. Ik sluit mij volledig hierbij aan. Er is een wereld open gegaan en ik zou elke ouder aanraden om deze cursus te volgen om een weloverwogen keuze te maken hoe je wil bevallen en in welke omstandigheden. Bevallen is iets dat je moet beleven, niet overleven. Uw mening en uw wensen zijn van belang.
Voor ons was de hypno Birthing vorming een heel positieve ervaring! Eentje die onze kijk op de bevalling en de tijd na de geboorte voorgoed veranderde. De wonderlijke, perfect afgestemde natuurlijke werking van het lichaam van mama en kindje tijdens en na het geboorteproces. Handvaten voor een actieve rol tijdens de geboorte voor de papa als geboortepartner. Het heeft voor mij als mama het vertrouwen in mijn lichaam hersteld, angst heeft plaats gemaakt voor uitkijken naar een wondermooi, uniek intiem moment samen. Kortom een heel mooi cadeau voor elk koppel dat een kindje verwacht Bedankt Lies!
Partnerles gevolgd bij Lies en dit was net wat we nodig hadden en op het juiste moment. Lies, ik begrijp nu dat je van veel betekenis bent voor veel toekomstige moeders.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid