facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lies Boelaert Architect

Lies Boelaert Architect

Info

architect voor verbouwing en nieuwbouw van één- en meergezinswoningen

Adres: schoonderhage 8, 9550 Herzele
Telefoonnummer: +32475762491
Stad: Herzele
Route: schoonderhage 8
Postcode: 9550



op zoek naar gerelateerd: Architecten Herzele, Architect renovatie Oost-Vlaanderen, Architect Gent renovatie, Architect Aalst verbouwingen, Architect Oost-Vlaanderen, Architect hoevestijl, Architect landelijke stijl Oost-Vlaanderen, Interieurarchitect hoevestijl
Recensies
Al bij een eerste gesprek, had Lies door wat onze wensen waren. En meer! Een eerste ontwerp was meteen raak, van daaruit had Lies aandacht voor onze eigen inbreng en wensen. Resultaat: een speels en ongekend ontwerp, waar we ons helemaal thuis in voelen.
Lies heeft zeer originele ideeën. In ons geval is ze vertrokken van de bestaande stituatie en heeft ze onze wensen daar zeer goed op afgestemd. Het resultaat is een originele speelse woning, open gewerkt naar de tuin toe en met uitermate veel lichtinval. Het geeft ons zeer veel levenskwaliteit. TOP werk.
Lies heeft voor onze woning een veelzijdig ontwerp gerealiseerd waarbij rekening werd gehouden met het eigen karakter van de woning, moderne technieken en flexibele toekomstmogelijkheden.
Gebuur schoonouders
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid