facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lierse Asperges

Lierse Asperges

Info

Ons familiebedrijf gelegen te Lier, nabij de bekende Zimmertoren en het prachtige "Pallieter-Neteland", daar telen wij alle dagen verse asperges!

Opmerking: openingsuren op feestdagen van 11 tot 13 uur.

Geschiedenis

Ons familiebedrijf gelegen te Lier, nabij de bekende Zimmertoren en het prachtige "Pallieter-Neteland", daar telen wij alle dagen verse asperges!

Als tuinder wordt er met veel zorg door ons, "Paul en Josée Vercammen-Broes", gewerkt aan deze mooie en gezonde groente: "ASPERGE". "Het witte goud" in de volksmond.

Een seizoensgroente die door velen wordt gewaardeerd en gesmaakt.

We telen asperges in de serre en in openlucht.
Ons bedrijf is uniek omdat we zeer vroeg asperges hebben, nl. eerst in de serre en dan de buitenasperges.

Daarom loopt ons seizoen van 20 februari tot 20 juni.
7 dagen op 7 wordt er geoogst en gesorteerd.
We verkopen onze asperges aan veiling "BelOrta", restaurants en natuurlijk ook thuisverkoop.



"Lekkere, kwaliteitsvolle asperges telen, om dan vers te verkopen in onze hoevewinkel, daar trachten wij de beste in te zijn.Ons bedrijf is vrij uniek omdat we niet enkel buiten asperges hebben, maar ook asperges telen in de serre, zo kunnen we vanaf begin maart al onze eerste asperges steken.Ons seizoen loopt van begin maart tot midden juni, 7 dagen op 7 wordt er geoogst en gesorteerd.We verkopen onze asperges aan veiling ‘BelOrta’, restaurants en in onze hoevewinkel.De asperges worden in verschillende maten en vormen aangeboden in onze winkel, indien de klant het wenst worden de asperges ter plaatse geschild, door ons schilmachine.Zodat jullie zonder veel werk, kunnen genieten van heerlijke verse asperges!"
Adres: Spreet 11, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: 03 482 26 71
Stad: Lier
Route: Spreet 11
Postcode: 2500


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:00
Dinsdag: 14:00 - 18:00
Woensdag: 14:00 - 18:00
Donderdag: 14:00 - 18:00
Vrijdag: 14:00 - 18:00
Zaterdag: 14:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Asperges brandestraat Koningshooikt, Geschilde asperges kopen, Asperges online bestellen, Aardbeien Vercammen, Aardbeien spreet lier, Asperges kasterlee, Soepasperges kopen, Asperges hasselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderboerderij 't Struisvogelnest Kinderboerderij 't Struisvogelnest 2 km Leuke plaats voor de Kids en je kan er een lekkere pannekoek eten van struisvogelei
SlowBerry SlowBerry 5 km Leuke trage bessen en alles ecologisch!
Recensies
Elk jaar kom ik hier mijn asperges kopen van zodra het seizoen begint. Ze verkopen echt top kwaliteit en menig top-chef koopt zijn asperges hier. Ze hebben er in alle soorten, dunne voor soep en dan nog verschillende diktes om zo klaar te maken. Sinds dit jaar hebben ze een schil-robot die voor 1 euro het vervelende schilwerk klaart. Als je van asperges houdt en ze ook zelf kan klaarmaken, aarzel dan zeker niet om ze hier te komen halen.
altijd superverse asperges, sinds we dit ontdekten een paar jaar geleden, komen we hier altijd terug.
De asperges zijn op! Helaas.
Goed en vriendelijk geholpen
Heerlijke asperges
Lekker gerief
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid