facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lienoptics

Lienoptics
"Tijdloze kwaliteit bij Lien OpticsBij Lien Optics in het centrum van Denderhoutem vindt u enkel brillen van de meest superieure merken zoals Einstoffen en Serengeti. Deze brillen zijn onmiskenbaar van een hoogwaardige kwaliteit. De monturen zijn dan ook duurzaam , maar tegelijk eveneens stijlvol en heerlijk trendy. Lien Optics, met meer dan 10 jaar ervaring, helpt u bij de keuze voor een montuur dat perfect past bij uw gezichtsvorm en bij uw eigen stijl. We bieden pakketbrillen aan =montuur+glazen voor €125. Deze optiekzaak neemt de tijd om elke klant een persoonlijk advies te geven.Lien Optics: opticien-optometristZaakvoerster Lien is een bedreven opticien-optometrist. Vol passie voor de job voert zij nauwkeurig oogmetingen uit."
Adres: Dorp 83a, 9450 Denderhoutem
Telefoonnummer: +3254255664
Stad: Denderhoutem
Route: Dorp 83a
Postcode: 9450


Recensies
Heel tevreden met het advies en de bril die we bij Lienoptics kochten voor ons 3-jarig zoontje. Ze neemt haar tijd en uit alles wat ze zegt merk je dat ze de ervaring heeft om u van de juiste bril te voorzien. Een aanrader!
Supervriendelijk, enorm hulpvaardig en neemt de tijd om tot de juiste keuze te komen.
Te veel vetplekken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid