facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Liege-Carre

Liege-Carre
Adres: 4000 Luik, België
Staat: Waals Gewest
District: Luik
Stad: Luik
Postcode: 4000


Recensies
Een prachtig klein gerenoveerd en erg druk station. Slechts 2 richtingen. 4 sterren omdat PMR-toegang wordt verwaarloosd. Daar had een stadscentrumstation aan moeten denken. Moet worden herzien aangezien de REL wordt ingevoerd en we van de trein een van de elementen van zachte mobiliteit willen maken...
Handig station vanwege de bereikbaarheid, maar dat echt naar pis ruikt.
Mooi klein station, een beetje verborgen maar goed gelegen in het stadscentrum. Niet veel dokken, maar het doet zijn werk?
De perrons zijn onlangs gerenoveerd, maar als dat had moeten gebeuren, hadden we het zonder kunnen doen: de schuilplaatsen zijn verwijderd, waardoor er geen andere keus is om, als het regent wat in België vrij vaak gebeurt, jezelf te beschermen in de tunnel, waar je kunt staan ​​en het wachten kan lang duren, gezien de frequente vertragingen of op de trappen kunt zitten, waarvan de staat van netheid meer dan twijfelachtig is.nnJammer, want het is best een gezellig station.
Een must-see wijk in Luik, uitjes en bars voor studenten, waar ze proosten op het leven! En voor ouders zijn er leuke restaurants en winkels!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid