facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lief Leven Vroedvrouwenteam

Lief Leven Vroedvrouwenteam

Info

Zwangerschap, geboorte en borstvoeding in de ruime regio rond Diest, Scherpenheuvel, Tessenderlo en Meerhout.
www.liefleven.be



"Begeleiding van zwangerschap en kraamperiode.Zwangerschapscursus, EHBO, zwangerschapsyoga, babymassage, Kolfconsulten, HypnoBirthing, ..."
Adres: Schoterweg 229, 3980 Tessenderloo, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0472 46 70 09
Stad: Tessenderloo
Route: Schoterweg 229
Postcode: 3980



op zoek naar gerelateerd: Lief Leven liefde, Lief Leven geboorte, Lief Leven gedicht, Lief Leven teksten, Vroedvrouw Lummen, Lief Leven vriendschap, Lief Leven afscheid, Workshop arbeid en bevallen
Recensies
Wat een warme madammen. In oktober kregen wij een klein fijn meisje. Onmiddellijk nam Lief leven contact op om te horen hoe alles ging en om samen een eerste baby-bezoekje te plannen. Omdat de baby niet goed bijkwam en dus wat probleempjes kende, stelden zij - op een zondag!!!!- een kolfmachine ter beschikking. Het contact verliep zeer hartelijk en de huisbezoekjes voelden goed. Het is eigenlijk altijd gezellig . Tot op vandaag volgen zij onze dochter en de borstvoeding op! Dusssss als je op zoek bent naar het liefste, tofste en meest motiverende vroedvrouwenteam, dan heb je ze hier gevonden. Dit zowel voor , tijdens als ver na de bevalling.
Zeer goede ervaring met vroedvrouwen Annika en Loubna! Borstvoeding verliep niet altijd even vlot, toch hebben zij ervoor gezorgd dat ik ons zoontje met borstvoeding kan groot brengen. Dank voor het geduld en de aanmoedigingen als het even moeilijk ging!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid