facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lidl

Lidl
Keten van discountsupermarkten waar men terecht kan voor levensmiddelen en huishoudelijke artikelen.
Adres: Van Volxemlaan 290, 1190 Vorst, België
Staat: Brussel
Stad: Vorst
Route: Van Volxemlaan
Huisnummer: 290
Postcode: 1190


Openingstijden

maandag: 08:30–20:00
dinsdag: 08:30–20:00
woensdag: 08:30–20:00
donderdag: 08:30–20:00
vrijdag: 08:30–20:00
zaterdag: 08:30–19:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carrefour Market Vorst-Laakdal, Tessenderlo, Oostham Carrefour Market Vorst-Laakdal, Tessenderlo,... 60 km Ik heb daar bloedbeuling gekocht vandaag en het IS NIET TE VRETEN, ZELFS DE HOND LUS...
Recensies
goed aanbod maar oh zo traag want nooit genoeg kassa's open.
Doorgaans rustige winkel, mooi aanbod. Veel verse producten. Middelgrote winkel.nOpgelet: tijdens drukkere momenten zijn er vaak onvoldoende winkelkarren.
Ik had het niet voor Lidl. Maar nu ze een assortiment BIO groenten hebben en het aanbod vis er 'proper' gevangen is, ga ik er regelmatig. Het roggebrood is lekker en houdt lang vers. De bediening is vlot de winkel ruim en altijd parking! Wel alles ingepakt, ik hou zo niet van verpakking! En de ongezoete sojamelk is al een geruime tijd ui te de rekken maar ze hebben hem wel!
Heel slecht!!! Niet te geloven dat mensen zomaar je boodschappentrolley kan stellen voor de kassa en niemand zegt iets!!!
Vriendelijke bediening, ruim aanbod, rustig, vlot bereikbaar met openbaar vervoer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid