facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lidl Belgium

Adres: Driehoekstraat 120, 2180 Ekeren
Telefoonnummer: 0800 735 20
Stad: Ekeren
Route: Driehoekstraat 120
Postcode: 2180


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:00
Dinsdag: 08:30 - 20:00
Woensdag: 08:30 - 20:00
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Folder Lidl volgende week België, Lidl online folder, Lidl actie, Lidl tuinfolder, Lidl Griekse week, Nieuwe folder Lidl, Lidl folder ontvangen, Lidl be SHOP online
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carrefour Carrefour 2 km Ruim aanbod. Nooit echt te druk. Voldoende parkeerplaats.
Delhaize Delhaize 2 km
Recensies
Tijdens mijn grote boodschappen zag ik het liggen en na 20minuten shopen sta ik aan da kassa en dacht ik zal maar terug gaan kijken of de taarten al op hun plaats waren gezet en dus niet dus ik besloot een verkoopster aan te spreken dat het vergeten taarten uit de frio na 20min er nog lagen en ze aanthet is mijn afdeling niet ik doen de bakkerij niet mijn probleem. Heb altijd gedacht dat taarten bij bakkerij hoorde maar blijkbaar dus niet. Veel vetrouwen in de koude producten heb ik al niet .we moeten echt voorzichtige zijn met wat we kopen
Goede low budget supermarkt waar het vlees en groenten vers zijn , aanrader. Voor het fijnere broodbeleg ga je best wel elders , de verse bakkerij afdeling is dan weer wel de moeite waard.
Zeer vreemd bezoek. De man achter de kassa vond het nodig te zeggen dat klanten dom waren en dan anderen 'weer geen Nederlands' verstaan. Komt niet echt ok over om zo over klanten te praten, en al zeker niet wanneer andere klanten het luid en duidelijk kunnen horen.
Heel veel producten ontbreken! De helft van de rayons is leeg! Ik moet na mijn bezoek aan Lidl nog een andere supermarkt opzoeken om de rest van mijn boodschappenlijstje te halen.
Het probleem van de lege rekken geraakt blijkbaar maar niet opgelost. Vele klanten hebben ondertussen al een andere winkel gezocht. Jammer, want ik vond dit tot enkele maanden geleden een goede winkel.
Big Lidl! Veel keuze en merken. Kleine verpakking of grote kan allemaal. Prijs die er staat is ook prijs ban de kassa.
Ben daar maar effe binnengestapt kan er na jaren lang nog steeds mijne draai niet vinden
Vandaag was het erover ... Ik ga daar altijd winkelen en gedraag me altijd netjes ... De laatste weken zijn er steeds meer producten niet op voorraad , Jammer , ik zoek dus alternatieven en stel me daar tevreden mee , al had ik liever de andere producten ... Soit ... Kom ik aan de kassa , 3 kassas open , maar een wou geen klanten meer ontvangen en moest ik dus aan een van de twee andere waar echter al lange rijen stonden ... na een poos toen we al iets dichter bij de kassa waren zei een medewerkster , de volgende kassa gaat ook open ... drie mensen waren me voor en ik ging dus als 4de rustig naar die derde kassa , na daar een antal minuten te staan zegt een andere medewerker ... deze kassa gaat niet open hoor ! waarop wij dus zeiden , maar die juffrouw zei net van wel ... , Ache neen , ze gaat echt niet open , waarop van ons verwacht werd dat we terug gingen aanschuiven aan de lange rijen die inmiddels alweer wat langer geworden waren ... Sorry maar dat wat op dat moment een druppel teveel ! Ik begrijp dat medewerkers het soms druk en moeilijk hebben , maar met de klanten hun voeten spelen is erover !
Goede winkel. Veel keuze van vlees.
Mooie, ruime winkel maar de kassa's hebben wel een zeer korte uitloop. Na het scannen moeten de producten dadelijk weggenomen worden omdat de kassierster gewoon geen plaats heeft om de producten op een uitlopende band te plaatsen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid