facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lichtkoning

Info

kwaliteitsvolle verlichting tegen voordelige prijzen.

Geschiedenis

Online/winkel met grote keuze aan verlichting voor binnen en buiten. Minstens 2 jaar garantie. Gratis verzending vanaf 49 euro. 30 dagen zichttermijn.

Adres: ketelaarstraat 3, 2340 Beerse
Telefoonnummer: +3214709684
Stad: Beerse
Route: ketelaarstraat 3
Postcode: 2340



op zoek naar gerelateerd: Verlichting GAMMA, Verlichting Massive, Verlichting Brico, Verlichting IKEA, Verlichting winkel in de buurt, Verlichting Hubo, Verlichting woonkamer, Plafondverlichting
Recensies
Super goede service. Wij hebben zo goed als al onze verlichting in huis gekocht bij de lichtkoning. Zijn zeer tevreden. Zowel goed geholpen in de showroom als achteraf bij de bijbestellingen via de webshop!
Mooi assortiment en je wordt vlot geholpen door mensen met kennis van zaken. Aanrader voor wie op zoek is naar verlichtingsarmaturen.
Overzichtelijk, vriendelijk personeel, veel keuze. Top!!!
Blij dat ik deze website gevonden heb. Aardig en zeer behulpzaam personeel. Komen afspraken na en leveren snel en tegen een goede prijs. Ik raad de Lichtkoning zeker aan!
Prima service. Vriendelijke bediening. Kwalitatieve producten. Normale prijzen. Bij goedkoopste Een echte aanrader.
Goede uitleg. Beperkt gamma in de showroom, maar ruim gamma online
3 dagen geleden 2 metalen lampjes op batterijen besteld. Nu al binnen en zijn heel mooi en geven mooi licht. Kreeg netjes en vriendelijk bericht over verzending. Echt een heel goede zaak.
Geweldige service klantvriendelijk goed geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid