facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Licence to Build

Licence to Build

Info

Licence to build wil een architectenbureau zijn met een frisse en realistische kijk op bouwen.

Geschiedenis

Evenwicht in de structuur van het bureau moet deze methode doeltreffend maken. Ervaring gekoppeld aan jonge frisse ideeën, een stevige administratieve onderbouw gesterkt met passie voor het bouwen, sterke persoonlijkheden samen in een ontwerpteam. Technische interesse en vakkunde als leidraad in een wereld vol uitdagingen.

Elk facet van het bouwproces heeft een specifieke vaardigheid nodig en al deze facetten moeten in evenwicht zijn om tot een kwalitatief en evenwichtig eindresultaat te komen.

Jos is de peetvader van het bureau. Bakken ervaring, sterk engagement binnen het beroep, breed netwerk, commercieel talent en sterk geïnteresseerd in de techniek van het bouwen.

Geert is medezaakvoerder, zorgt voor de dagdagelijkse leiding en ondersteuning van het bureau, sterk geïnteresseerd in het evenwicht tussen vorm en structuur van een ontwerp en de invulling ervan met de nodige technieken.

Jos en Geert worden bijgestaan door een team van tekenaars, architecten en ir.-architecten. In team pakken zij elk nieuw dossier aan. Het ontwerp, het budget, de aanbesteding en de uitvoering worden samen besproken en bediscussieerd om een evenwichtig en kwalitatief eindproduct te bekomen.

Deze manier van werken geeft ons de mogelijkheid om elke bouwheer en elk project te omringen met een team van specialisten die samen voor continuïteit en zorg voor kwaliteit kunnen zorgen.



"Architectenbureau Licence to Build."

"Architectenbureau Licence to Build."
Adres: Brusselsestraat 28, 1750 Lennik
Telefoonnummer: 025210417
Stad: Lennik
Route: Brusselsestraat 28
Postcode: 1750


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Project Windheren Lennik Project Windheren Lennik 2 km In het landelijke Lennik, op een boogscheut van Brussel, vindt u het project Windhere...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid