facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Librairie Oxygène - Neufchâteau

Librairie Oxygène - Neufchâteau

Info

Oxygène se veut une librairie générale ouverte au monde et sur le monde. Pour cela, vous y trouvez des best-sellers comme des livres (trop) méconnus, mais aussi la presse quotidienne et périodique.

Geschiedenis

Le 5 mars 2008, à l’occasion de la Foire du livre de Bruxelles, Oxygène a reçu des mains de la ministre Fadila Laanan le label de librairie de qualité.

Vous trouverez livres, journaux, revues, vins et boissons, cartes postales, cartes GSM, produits de la Loterie nationale



"Librairie générale livres et librairie/presse journaux, magazines, avec des produits de diversification: cartes de circonstance, cartes routières, chocolats Deremiens, Loterie, paris sportifs Bingoal & Ladbrokes, vins de cavistes, boissons, cartes de téléphone, confiserie, tabacs de la Semois Martin"
Adres: rue Saint-Roch 26, 6840 Neufchâteau (provincie Luxemburg)
Telefoonnummer: 061271512
eb.enegyxo-eiriarbil@ofni
Stad: Neufchâteau
Route: rue Saint-Roch 26
Postcode: 6840


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 12:15


op zoek naar gerelateerd: Librairie Libramont
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Aardig personeel
De perfecte plek om je nieuwe boek te vinden Ik raad deze boekhandel ten zeerste aan
Een boekwinkel binnengaan is elke keer een nieuw universum betreden vol met kabouters, oorlogshelden, dwergen of wilde dieren, d3 buitengewone vrouwen... hier vind je zeker op een van de planken een nieuwe deur naar een denkbeeldige wereld. ..
Ik koop daar al mijn boeken over persoonlijke ontwikkeling. De ontvangst is perfect. Je kunt alle boeken die je zoekt bestellen. Het levend houden van mijn lokale boekhandel is essentieel.
Wat een genot om boeken te bestellen bij deze boekhandel. Het personeel is erg vriendelijk en geeft goed advies. Nogmaals bedankt voor uw vriendelijkheid en uw ernst.
Ik bestel altijd bij jullie en dat is super, de ontvangst is vriendelijk en ze doen er alles aan om de klant tevreden te stellen! Gisteren ging mijn moeder een van mijn bestellingen ophalen ^^
Hallo, ik ging naar uw boekhandel om te zien of u een pakket voor mij had ontvangen. Tijdens mijn korte bezoek stelde ik de ontvangst niet op prijs, ik voelde me niet gehoord. Ik ben echter volgens mij vriendelijk en beleefd geweest. Maar ik kreeg net het antwoord ik heb geen pakket, ik heb geen pakket! De firma was helaas de verkeerde boekhandel. Misschien heet u uw gebruikelijke klanten heel goed welkom, en nogmaals sorry als ik stoor op dit moment.
Een plek waar de keuze binnen handbereik ligt. De boekhandel biedt al een ruim assortiment aan boeken, maar het team, altijd beschikbaar en in een goed humeur, zal u kunnen adviseren en voor u kunnen bestellen wat ze niet in de schappen hebben liggen. Ook op voorraad, tijdschriften en kleine extra's zoals lokale specialiteiten of klein speelgoed. Vriendelijk en pretentieloos.
Gevarieerd assortiment boeken, tijdschriften en doeboeken voor alle leeftijden, en mogelijkheid om snel te bestellen als u op zoek bent naar een specifieke referentie. Bovendien maakt het ophalen van pakketten het leven ook gemakkelijker!
Schitterende boekhandel, buitengewoon onthaal door eenvoudige, vriendelijke en zeer attente mensen. Kortom, ik zou voor geen goud willen veranderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid