facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Librairie Nijinski

Info

Second Hand Bookshop.
Bouquinerie.
Achat / Vente de livres.
Spécialisée en général.



"Librairie d'occasion spécialisée en général. Achat et vente. 20.000+ livres classés, pas de doublons, l'accent est mis sur les textes. Français ET anglais.Secondhand bookshop. We sell and we buy books, and mainly pay attention to the quality of the texts themselves. 20K+ books, by topics and writers. French AND English.Email : [email protected]"
Adres: 315 Chaussée d'Ixelles, 1050 Elsene
Telefoonnummer: 02/539.20.28
Stad: Ixelles
Route: 315 Chaussée d'Ixelles
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 19:00
Dinsdag: 11:00 - 19:00
Woensdag: 11:00 - 19:00
Donderdag: 11:00 - 19:00
Vrijdag: 11:00 - 19:00
Zaterdag: 11:00 - 19:00

Recensies
Een verborgen juweeltje met enorme collecties. Ik was verrast om ook enkele lokale Indiase auteurs te vinden en ik kan concluderen dat hun collecties enorm zijn met verschillende genres. Beetje duur voor tweedehands boekenwinkel, maar je zult een geweldige collectie Engelse boeken vinden:
Een geweldige tweedehands boekwinkel die een groot aantal genres bestrijkt. Het is indrukwekkend dat ze op zo'n locatie veel kunnen passen Zoals je kunt zien, kunnen ze een groot aantal boeken in verschillende talen bevatten. Ze hebben ook een eigen afgescheiden locatie voor Engelse boeken.
Een hele leuke tweedehands boekenwinkel. Er is een kamer gewijd aan boeken in het Engels, redelijk geprijsd in de meeste gevallen 5-8 euro, veel om uit te kiezen. De eigenaar was super aardig, bood zijn advies, zette zelfs koffie voor me ik was daar een tijdje. Letf met twee boeken, zeker een bezoekje waard.
De gevel is klein, maar in lengterichting relatief diep, met vier kamers. De classificatie van boeken is relatief duidelijk, waarschijnlijk vanwege het werk aan de classificatie, en de prijs is relatief hoog. De boekenplanken worden weergegeven in overeenstemming met Borges' idee van een bibliotheek in de hemel, die allemaal tot aan het plafond reikt, en veel boeken moeten een ladder beklimmen om te lezen, wat onhandig is. Geen airconditioning.
Uitstekende boekhandel, de super attente eigenaar gaf me uitstekende aanbevelingen toen ik poëzie van het land wilde leren. Er is van alles, het is jammer dat ik er niet zoveel mee kan nemen als ik wil naar Mexico.
Een prachtige selectie, prachtig gepresenteerd: paradijs!
Dit is een geweldige plek met echt karakter en een gevoel van liefde voor boeken. Er is een groot aantal oude en nieuwere boeken over een breed scala aan onderwerpen, allemaal in goede staat en zeer redelijk geprijsd. Als je iets specifieks zoekt, zijn de verschillende onderwerpen duidelijk aangegeven, maar het is ook gewoon leuk om er doorheen te bladeren. De muziek op de achtergrond draagt ​​bij aan het gevoel van een toevluchtsoord.
Ze hebben wat Engelse boeken, maar dit is vooral een Franse tweedehands boekenwinkel. Het is enorm en ze dragen alles, van kinderboeken tot kunstboeken. Het is een goede plek om naar kinderboeken te zoeken als je Frans leert. Het is vlak bij Flagey, dus de locatie is handig.
Veel boeken tegen goede prijzen. Zeer goed georganiseerd.
Hallo, ik woon in Frankrijk en ik ben op zoek naar albums van Quick en Flupke in zwart-wit en EO, heb je die? Met vriendelijke groet, Alan
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Librairie Nijinski. 315 Chaussée d'Ixelles kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Librairie Nijinski adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Librairie Nijinski. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Librairie Nijinski delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid